2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szabolcsbuli - a szabolcsi bulitár
Kapcsolatok
Szabolcsbuli - a szabolcsi bulitár
Legnépszerűbb csengőhangok

Jó csajok és pasik, azaz tudd mikor, hol, mi lesz!

Kétségtelen, hogy az internet mindennapjaink részévé vált, egyre inkább nő az igény az elektronikus úton beszerezhető információk iránt. Egyre többen választanak maguknak programot a világháló segítségével. A keleti régióban élők e tekintettben szerencsés helyzetben vannak, hiszen a mindig friss Szabolcsbuli.hu segít nekik a legérdekesebb szórakozási lehetőség kiválasztásában.

Moravecz Róbert laptulajdonostól megtudtuk, hogy a független médiaként működő Szabolcsbuli.hu célja, hogy naprakészen és színvonalasan tájékoztassa a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, de elsősorban a nyíregyházi lehetőségekről.

A kezdeti nehézségek

A lapindítás nem ment zökkenőmentesen, a kezdeti nehézségek után 2006 nyarának közepén összeállt az a kis csapat, amely folyamatosan bővülve, - ahogy Moravecz Róbert fogalmazott - kemény munkával igyekszik színvonalas tájékoztatást és szolgáltatást nyújtani.

A visszajelzések többnyire pozitívak, amelyen felbuzdulva egy tőkeerős holland befektető is fantáziát látott a site-ban, így beszálltak az oldal készítő stábba. Idén januárban létre hoztak egy Kft-t, amely az elképzelések szerint megfelelő anyagi hátteret fog biztosítani az internetes oldal működéséhez.

- A holland befektető garanciát nyújt, hogy továbbra is jó színvonalon tudjuk már meglévő közönségünket kiszolgálni, illetve legszélesebb körben tegyük ismerté honlapunkat. A jövőben új funkciókkal, információkkal és minél több programajánlóval szeretnénk szolgálni - zárta gondolatait Róbert, majd szemügyre vettem az oldalt és milyen jól tettem.

Hova menjek ma bulizni?

A színes kínálatból először a "Képes beszámolókat" tekintettem meg. Bevallom a csinos lányok fényképeinek nézegetésével sok időt eltöltöttem, ami köszönhetően az igazán jó kínálatnak, és nem mellesleg szép képeket készítettek a fotósok. Talán nem véletlen, hogy tíz olvasóból kilenc ezzel kezdi az oldal böngészését.

Közkedvelt rovatok közé tartozik "A nap vicce" és a "Heti DVD" ajánló is, míg a "Közelgő buli" kezdeményezés a partiarcoknak nyújt nagy segítséget a „Hova menjek ma este bulizni?” kérdés megválaszolásában.

A szerkesztőknek fontos a látogatók véleménye, ezért bevezették a "Heti kérdésünk" szavazási lehetőséget. Itt hétről-hétre egy aktuális kérdésről válaszolhatnak az érdeklődőn. Látogatásunk idején a „Hol bulizol legszívesebben?” volt a terítéken. A szószátyárabb netezőket a "Fórum" várja, ahol sztorizgathatnak többek mellett a heti bulikról is.

- Bíró Zsolt -

[2007.01.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még