2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
MOM Kulturális Központ (MOMkult)
Musical
Kapcsolódó események
Szól egy dal - musicalshow
[2007. március 29.
csütörtök 19:00]

Szól egy dal

Benkő Gyula Színház igazi színházi élményt ígér azoknak, akik március 29-én este ellátogatnak a XII. kerületi Művelődési Központba.

A műsor és a fellépői igazán rendhagyónak számítanak. Magyarországon először hallhat a közönség Bernard J. Taylor műveiből való összeállítást. Így megismerkedhetnek a Büszkeség és balítélet, a Nosferatu a vámpír, az Üvöltő szelek musicalek dalaival, melyeket a Broadway legnagyobb sztárjai Claire Moore és Peter Karrie énekeltek, játszottak.

Az előadás apropója, hogy a kontinensen először a Benkő Gyula Színház mutathatja be William Shakespeare művéből készült Sok hűhó semmiért (Much Ado – The Musical) című Bernard J. Taylor musicalt Benkő Péter rendezésében, melynek bemutatójára a szerző is hazánkba látogat.

Az est további részében ízelítőt kaphat a közönség a színház bemutatóiból (Kis herceg, Godspell) valamint jónéhány musical világsláger is elhangzik (Evita, Hair, Jekyll&Hyde, Elisabeth, Mozart, Nyomorultak, Fame, Romeo&Juliette, Anna Karenina).

A szereplőgárda is rendkívüli. Benkő Péter, Berkes Gabi, Udvarias Anna, Leskó János, Lőrincz Levente, Bachraty Gábor, Piroska Tímea, Rancz Laura, Rancz Lívia, Gerencsér Alexandra és Vanya Tímea mellett először hallhat a közönség musical világslágert az ország legelismertebb előadójától, Horváth Charlie-tól, aki vadonatúj albumának néhány dalát is elhozza. Demeter György, mint vendég erősíti a színház csapatát. Az est másik sztárja Szloboda Tibor, aki a Szabadkai Színház színész – rendezője, az Amok együttes énekese.

Lőrincz Levente és Matláry Miklós (a Nevergreen együttes zeneszerzője) Alkonyfényben című dark-musicaljének néhány dalát mutatja be. A darab ősbemutatója 2007. júliusában lesz Budapesten.

Akiknek pedig ennyi szenzáció mégsem elég egy estére, jöjjön még egy. Az előadás előtt és alatt a MOM előcsarnokában egy eddig még sosem látott kiállítást láthat a közönség a nemzet egyik legnagyobb színésze, Benkő Gyula életéről, szerepeiből.

- Benkő Színház -

[2007.02.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még