2024. május 12. | vasárnap | Pongrác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
A Extrém Sportsziget 2004 képei

Extrém sportok, sok zenével

Az év legextrémebb hétvégéjén – június 11-12-én a Népstadion kertben és az Arénában –, az Extrém Sportszigeten nem csak az extrém-, trend- és freesportok kedvelői, de a zene-rajongók is kedvükre csemegézhetnek.

Az Extrém Sportsziget az idei évben is a magyar zenei élet krémjéből válogatott, s a rendezvény jellegéhez leginkább passzoló zenei kínálattal kedveskedik a közönségnek, s a nemzetközi sztárok sem maradnak el.

A Nagyszínpadon, szombaton, a rendezvény első napján a hazai hiphop-színtér egyik alapzenekara, az immár bő évtizedes múltra visszatekintő Animal Cannibals, az elmúlt években üstökösszerű pályát befutott, szellemes szövegeivel és kicsavart slágereivel hódító Bëlga, a tavaly átalakult Anima Sound System, és a rendezvény egyik sztárvendége, a világhírű Beastie Boys DJ-je, a világ első számú scratsch-mestere, Mix Master Mike lép fel. A nap másik sztárvendége, a hip-hop történelem egyik legmeghatározóbb együttese, a Wu-Tang-Clan két alapembere, Masta Killa és U-God lesz. A kung-fu hiphopperek képviseletében fellépő két rapper-mc Mix Master Mike produkcióját követően lép a rendezvény nagyszínpadára.

A rockvonalat erősítve hétvégén az a Budapestrockandroll négy zenekarral is képviselteti magát az idei Extrém Sportszigeten. Igazi rockandroll cirkusz, könnyed esti mulatság nehézsúlyúaknak a SportArénában, ahol a talpalávalót a Blind Myself, a Superbutt, a Subscribe és a Fish! szolgáltatja

A második napon, vasárnap a Nagyszínpadon a hazai könnyűzenei szcéna egyik legfrissebb, legüdébb színfoltja, a táncba hívó Pannonia Allstars Ska Orchestra, továbbá az Alvin és a Mókusok valamint a tavaly újjáéledt és továbbra is hazánk egyik legsikeresebb koncertzenekarának számító Quimby muzsikál. A zárónapon a zenei programokat a hazai rock-szcéna legjeleesebb bandája, a Tankcsapda és a dark-metál színtér első számú zenekara, a brit Paradise Lost zárja.

[2005.06.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még