2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Eminem: The Re-Up
Kapcsolatok
Eminem
Akon
50 Cent

Eminem és bandája egy harmadosztályú lemezen

Sajnos ez már megint egy „hozom a bandámat” típusú lemez, ahol a frontemberen (aki ez esetben Eminem) kivűl nincsenek nagy tehetségek.

Akárhogy is nézzük, a „The Re-Up” című album utcai mixtape-nek indult, megmaradt mixtape jellegűnek, és ami ennél is fájóbb, hogy a színvonala is csak egy sokadik mixtape-hez hasonló. Ilyen-olyan remixek, megmaradt számok, sallang. 50 Cent továbbra sem tudja kinyitni a száját, amikor rappel, Obie Trice pedig még mindig a vicces fiút játsza, ami mellesleg nagyon nem áll jól neki.

A két új tehetség, Bobby Creekwater és Cashis szinte semmit nem lendítenek az albumon. Csak két arc, akiket hamar elfelejtünk majd a 15 perc hírnév után. Az egyedüli, aki megmenti az albumot, az Eminem.

Nem jobb, mint egy közepes Eminem szám

Az intró utáni „We’re Back”-ben az egész Shady Records felsorakozik, de nem jobb, mint egy közepes Eminem szám. Az „Everything Is Shady” Cashis szólója. Az alap olyan, mintha hiányozna belőle valami. A minimál alapok jók szoktak lenni, de ez inkább nem kerek. A „You Don’t Know” a korong első maxija. Meglepő módon ez a dal egy igencsak komoly alkotás. Bátran állíthatjuk, hogy az egész CD csúcspontja. De sajnos, ezután megint csak nagyon halvány számok jönnek. Bobby Creekwater szólója („There He Is”) egy újabb közepes rap szám.

A „Smack That” remixében sem találunk semmit, ami miatt rohanni kéne a cd-boltba. Igen, Akon valóban kitűnően énekel, de ez még nem viszi el a számot. A „Shake That” remixéről ugyanez mondható el. Maga a nóta jó lenne, de így, hogy „remix” címen rászövegel még két középszerű mc, attól senki nem dobunk hátast. A záró „No Apologies”, amelyben Eminem egyedül nyomatja, talán még megér egy-két meghallgatást, de a többi dal szinte az érdektelenség küszöbén toporog.

A harmadosztályú lemez

Összességében ez egy igencsak harmadosztályú lemez. Lehet róla beszélgetni, hogy ez válogatás, meg hogy hivatalos mixtape, meg hogy Eminem teret ad a Shady Records tehetségeknek, de az összkép majdhogynem siralmas. Ez az idegesítően hosszúra nyújtott anyag csak Eminem és 50 Cent megszállott rajongóinak ajánlott. A többiek messziről kerüljék el!

- Hóember -

[2007.02.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még