2024. május 12. | vasárnap | Pongrác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
VOLT

Médiafesztivál a VOLT-on

Idén is több televízió - a VIVA, a Spektrum, a Magyar Televízió, a Filmmúzeum és a TV Paprika - szerepel a VOLT-on és ad közvetítést fesztivál eseményeiről.

A korábbi évek gyakorlata szerint saját színpaddal jelentkező VIVA Televízió most a rockzenéhez kapcsolódik. A Magyar Zenetévé Megawatt című műsoráról kapta nevét a VOLT egyik nagyszínpada, ahol a 4 nap alatt közel 50 zenekar lép fel. Ezen a helyszínen már a "nulladik" napon koncertet ad a Bikini és a Beatrice, de látható és hallható lesz többek között az Edda a Hobo Blues Band és a Lord is, a "maiak" közül pedig például a Blind Myself, a Superbutt, az Alvin és a Mókusok, a Junkies és a Black Out.
A VOLT-ot megelőzően a csatorna műsorában "VOLT Fesztivál Nap" keretében a Fesztivál fellépői mutatjkoznak be, de láthatóak lesznek a korábbi évek összefoglalói is.

A Spektrum Televízió tavaly rendkívül sikeresnek bizonyult helyszínének bővítését ígéri. A hangulatos sátorban filmvetítések és előadások váltják egymást többek között a nevetésről, a görkoriról, vagy éppen távoli tájakról. Az esti órák természetesen itt is a buliról szólnak.
A Spektrum Zóna területén a soproni Széchenyi téri Teázó teakülönlegességekkel, kávéval, süteményekkel, fagyival és vízipipával kedveskedik a vendégeknek.

A Magyar Televízió az idén több sikeres műsorát is a VOLT-ra költözteti.
A Kultúrház a tervek szerint négy napon át a VOLT-ról jelentkezik. A napközben felvett tudósítások az esti élő adás részeként lesznek láthatóak országszerte.
A Nagy Könyv VOLT Fesztiválos helyszínéül egy könyvtárbusz és egy kávézó szolgál. Előbbiből a TOP100-as listán szereplő könyvek helyben kikölcsönözhetők, míg a kávézóban irodalmi beszélgetéseknek és párbajoknak lehetnek fültanúi a kíváncsiskodók. Ugyancsak A Nagy Könyvhöz kapcsolódnak kvízjátékok, hordószónoklat (amely keretében bárki korteskedhet kedvenc művei mellett) és egy egész napos felolvasólánc, amelyben bárki részt vehet.
A Magyar Televízió 12+ című műsora szintén négy napon át kíséri figyelemmel a VOLT eseményeit, a híradósok e mellett új szerepben is bemutatkoznak: Győri Ádámék a Soproni Nagyszínpad műsorvezetőiként debütálnak majd.

Új helyszín a Filmmúzeum Bisztró és a TV Paprika Látványkonyha.
A "retró-csatorna" helyszíne a televízió arculatát tükrözi majd. Ennek megfelelően bárzongoristák, retró-karaoke, videó-diszkó és persze számtalan filmvetítés várja itt a VOLT-osokat. A Tisza Partyk keretében az esti órákban dj-k váltják egymást.
Természetesen a Bisztró étel- és italkínálata is korhű: a puncsos mignon mellett többféle szörp, szalámis szendvics és kisfröccs szerepel a palettán.
A TV Paprika elsősorban természetesen a főzésről szól. Az egész nap nyitva tartó étterem környékén feltűnnek majd a csatorna ismert szakácsai is (pl. Kozi és Döme), de a VOLT több fellépője is bemutatja majd, mit tud a konyhában. Az eddigi megkeresések alapján Lovasi András máris töri a fejét, mit készítsen a TV Paprika konyhájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[2005.06.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még