2024. június 26. | szerda | János, Pál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
The Rolling Stones
Kapcsolódó események
The Rolling Stones - Bigger bang
[2007. július 20.
péntek 19:00]

A The Rolling Stones Budapesten is fellép

avagy az óriásnyelv újra támad itthon is.

A Rolling Stones 1962-ben alakult, amikor két korábbi iskolatárs, Mick Jagger és Keith Richards találkozkott Brian Jonesszal. A formációt Brian, Muddy Waters egy csavargóról szóló, "Rollin' Stone" című dala után nevezte el.

Ez már mind rock történelem! Az élő legenda több mint negyven éves pályafutás után a világ leglenyűgözőbb és legerőteljesebb rock 'n' roll show-jával közelít felénk Európa leghíresebb stadionjain és helyszínein keresztül A Rolling Stones - A Bigger Bang European Tour 2007. július 20-án gördül be a Puskás Ferenc Stadionba.

Az európai turné várakozások már most óriásira nőttek a Stones Észak-Amerikai fergeteges kritikái és teltházas fellépései nyomán. A 'Bigger Bang' világturné Bostonban kezdődött, ahol a Stones egy lélegzetelállító produkcióval rengette meg a Fenway Park Stadiont. A kritikák egyöntetűen csodálatot fejeztek ki, az egyedülálló energia és teljes katarzis jellemzi azóta is az élő Rolling Stones élményt. "A rajongók számára ez az eddigi legszenzációsabb turné." - mondta Michael Cohl, turné igazgató.

"A banda újra-definiálja a koncert élmény fogalmát. - Ez ilyen egyszerű. - Már nem vagy képes megtenni 60 évesen azt, amit 20 évesen könnyedén megtettél. De a Rolling Stones képes rá." - írja a Boston Globe.

"Még mindig ők csinálják a bolygó legfrankóbb élő rock 'n' roll műsorát... az este végére képtelenség volt elégedetlen fogyasztót találni"... áradozik a Billboard.

"A legcsodálatosabb dolog a Rolling Stones-szal kapcsolatban, hogy negyven év elmúltával még mindig egyre csak jobbak lesznek" ... LA Times

A turné úgy gördült végig Észak-Amerikán, mint egy megállíthatatlan lokomotív, a bostoni fellépés óta mind több dicséretet zsebelve be. Az elkötelezett rajongók és kritikusok üdvözítették Mick Jaggernek, mint a világ legjobb rock frontemberének kisugárzását, Keith Richards félelmetes pezsgését a gitár mestereként, Ronnie Wood briliáns gitár intrikáit és a gépház impozáns energiáját, amit Charlie Watts testesít meg.

"Ezek a szupersztárok, mindig szupersztárok maradnak" Készüljön! Jön a világ legnagyobb rock zenekarának utolsó turnéja. A Rolling Stones élőben a színpadon 2007 július 20-án Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban.

Ez nem "csak" egy koncert, ez maga az eget-földet rázó élmény!

(muco)

[2007.03.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
2024.06.11., a nap, amikor a Winger zenekar...

Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
Június 5-én adta Budapesten régóta várt és...

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
beszámolók még