2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Segítség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekaroknak

Április 4-én hagyományteremtő szándékkal indul az a tehetségkutató verseny, amelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekarok indulhatnak. A megméretetést nyíregyházán rendezik és a helyezettek értékes nyereményt, fellépési lehetőséget és médiamegjelenést - közte bemutakozási lehetőséget a Zene.hu lapban - kapnak.

- A Chopper’s Live I. Megyei Amatőr Zenekarok Versenyének elsődleges célja, megismerni térségünk olyan zenekarait, amelyek kellő elhivatottsággal és tehetséggel rendelkeznek. A rendezvény lehetőséget biztosít az együtteseknek arra, hogy profi körülmények között kipróbálhassák magukat egy igazi koncerten, és a hivatásos zenekarok életétébe is belekóstolhassanak: fotózás, interjúk stb. sorába – kezdi a Zene.hu tájékoztatását Lengyel Balázs főszervező

A verseny azoknak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekarnak a jelentkezését várják, aki rendelkeznek legalább 45 percnyi önálló műsorral. A megméretetésre március 31-ig lehet jelentkezni. A részletekről érdeklődni a 06/205500889 számon lehet.

Április 4-én kezdenek

A versenyre nem jelentkezhet az a zenekarnak, amelynek videoklipje fut bármelyik országos csatornán, országosan ismert, vagy nemzetközi kiadó által kiadott albummal rendelkezik.

A tehetségkutató április 4-én indul, 11 héten keresztül minden szerdán 3 zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra az egyik nyíregyházi klubban. A koncerteket a helyi Kölcsey Televízió rögzíti.

A megvágott anyag, a Party-Zóna hétvége című műsorban a felvételt követő szombaton kerül adásba. Ezzel egy időben felkerül a rendezvénynek helyt adó klub honlapjára a zenekarok által meghatározott zeneszám, kamerával rögzített változata.

A vetélkedő június 27-én zárul, amikor átadják a helyezetteknek járó értékes díjakat, amely fellépési lehetőséget és médiamegjelenést is tartalmaz.

- bíró -

[2007.03.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még