2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Black Out: Véget vetünk a találgatásoknak
Kapcsolatok
Székelyhídi Balázs
Roxx69
Sex Action
Black Out (Black-Out)
Legnépszerűbb csengőhangok

Énekes nélkül maradt a Roxx69, a Black Out és a Sex Action

Három magyar együttesben is személyi változás volt a napokban, s közös bennük, hogy mind a hárman énekesüktől váltak meg. A Roxx69 és a Black Out jelenleg is keresi az új tagot, míg a Sex Action nem kíván új tagot felvenni.

A Roxx69 énekese, Székelyhídi Balázs egyéb elfoglaltságai miatt már nem kíván zenélni a bandában. Információnk szerint Megsztárban feltűnt énekes külföldön folytatja a karrierjét. A sors pikantériája, hogy nem zenészként, hanem szakácsként teszi ezt. Mindeközben az a zenekar, amelyben három évet töltött lázasan keresi helyettesét.

Egy srác, aki uralja a színpadot

- Olyat zenészt keresünk, aki szívből, lélekből zenél! Lehetőleg 16-35 év közötti jó frontember, és nem utolsó sorban jó énekes!!! Egy srácot aki uralja a színpadot, de megvan benne az alázat is a zene iránt! – mondta Kelemen Tamás a Roxx69 gitárosa.

A zenekarunk hivatalos honlapjának e-mail-jén, ill az ott megadott telefonszámon, vagy a Private Moon lemezkiadó mail-jén info@privatemoon.hu címekre várjáuk az érdeklődők jelentkezését.

Black Out szintén énekest keres. Őket Kowalsky Balázs Gyula alias Kova hagyta ott.
- A frontember énekesi posztra rengetegen jelentkeznek, sok demót kapunk. Elkezdtük a meghallgatásokat, hetente kétszer több lelkes jelentkezőt hallgatunk meg, akiket a hang- és fotóanyagok alapján választunk ki - mondta Csányi Szabolcs, a zenekar tagja

- Jelenleg mi hárman ugyanolyan összhangban dolgozunk, mint eddig, és rengeteg ötletünk van az új dalokhoz és albumhoz. Igyekszünk közben megtalálni azt a negyedik tagot, aki ezt hitelesen tudja majd tolmácsolni, és aktív részese tud lenni a munkának. A jelentkezéseket a következő e-mail címen és telefonszámon várjuk: szabi@blackout.hu             +36/30/468-0332       

Nem keresnek új énekest

A Sex Action frontembere, Szendrey 'Szasza' Zsolt magánéleti és egyéb más zenei, illetve televíziós elfoglaltságai miatt nem kívánja tovább folytatni a közös munkát zenekarával. A zenekar rövid töprengés után úgy döntött, hogy a Szendrey Zsolt ének, Mátyás Attila gitárok, Somlyay Miklós basszusgitár, Ganxsta Zolee dobok felállásban szerette meg őket a nagyközönség, tudomásul veszik énekesük döntését, és nélküle nem folytatják, új énekest már nem keresnek a helyére.

Ettől függetlenül, nem kívánják feloszlatni a Sex Actiont, az idei évben pedig, Szaszával három közös koncertet vállalnak el, a közelgő és már meghirdetett, március 31-i WigWamos-fellépést, a Sziget Fesztivált, valamint a tervekben még egy év végi budapesti zárókoncert szerepel.

- bíró -

[2007.03.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még