2024. május 12. | vasárnap | Pongrác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Extrém Sportsziget
Kapcsolódó események
Extrém Sporsziget
[2005. június 11. 00:00 - 12. 00:00]

Freesport Aréna a Papp László Sportarénában

Az átalakult Sportsziget helyszínei közül a legnagyobb szabású a méreteiben minden eddigi skate parkot felülmúló Freesport Aréna lesz a Papp László Sportarénában, ahol az összegyűlt publikum nem kevesebb, mint 6 versenyt izgulhat végig a két nap alatt. A görkorcsolya, gördeszka, bmx street és snakeboard küzdelmeken a magyar mezőny mellett képviseltetik magukat az X-Games-en is rendszeresen megfordult világsztárok.

2 év után újra Motocross Freestyle a Sportszigeten!
Visszatér a rendezvényre az x-sportok top kategóriája, a világ egyik leglátványosabb extrémsportja, az mx freestyle. Két éves kihagyás után ismét a Stadionkertben röpködnek majd a tengerentúli és európai világsztár riderek, hogy a rendezvény mindkét napjának estéjén elkápráztassák a Sportsziget látogatóit.

Nemzetközi kosárlabda-gála az Extrém Sportszigeten
Az extrém-, trend- és freesportok mellett az idei évi Sportszigetről sem hiányozhat a kosárlabda, amely az elmúlt évek hagyományainak megfelelően 2005-ben is kiemelt szerepet kap megszokott helyszínén, a Körcsarnokban, egy minden korábbinál nagyobb szabású all star gálaműsor keretében.

A Paradicsom meghódítása - Paradise Lost és Tankcsapda az Extrém Sportszigeten
Jó hír a rock rajongóinak: a dark-metal színtér első számú zenekara, a brit Paradise Lost és hazánk legnépszerűbb rockbandája, a Tankcsapda is fellép június 12-én, vasárnap az Extrém Sportsziget nagyszínpadán.

BPRNR az Extrém Sportszigeten
A Budapestrockandroll négy zenekarral is képviselteti magát az idei Extrém Sportszigeten. Rockandroll cirkusz, könnyed esti mulatság nehézsúlyúaknak.

Jönnek a Wu-Tang harcosok!
Egy újabb jó hír a hiphop rajongóinak: miután az Extrém Sportsziget első napján Mix Master Mike kellően megdolgozta a hallgatóságot, a Wu-Tang Clan két harcosának, Masta Killának és U-Godnak csak annyit kell majd bemondania, hogy „Kezeket a magasba!”, és még a szobrok is engedelmeskedni fognak. A NYC-ből érkező formáció DJ Mathematics kíséretében lép majd a fesztivál nagyszínpadára.

Zenei programok az Extrém Sportszigeten
Az Extrém Sportsziget az idei évben is a magyar zenei élet krémjéből válogatott, s a rendezvény jellegéhez leginkább passzoló zenei kínálattal kedveskedik a közönségnek.

Mix Master Mike (USA)
Az idei fesztivál zenei programjának első napja - a Szoborparkban felépített Nagyszínpadon - a rap és a hip-hop jegyében telik. A műfaj egyik világhírű reprezentánsa érkezik Los Angelesből az immáron Extrém Sportszigetre keresztelt rendezvényre. Az Animal Cannibals, a Bëlga és az Anima Sound System után a Beastie Boys DJ-jeként ismertté vált Mix Master Mike áll be a lemezjátszók mögé, hogy egy nagy együttbólogatásra kényszerítse az elébe járult sokaságot.

Az év legextrémebb hétvégéje.
Az év leglátványosabb és legpörgősebb sporthétvégéjét ígéri, az idén Extrém Sportszigetre keresztelt őrület, ahol két nap alatt felvonul az extrém- és trend- és freesportok majd' összes válfaja. Június 11-12-én a Stadion-körgyűrű, a Szoborpark és környéke kiegészülve a Sportarénával kis honunk és a régió legnagyobb extrémsport-expójává alakul, teret engedve az elmaradhatatlan zenei programoknak is.


[2005.06.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még