2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Paul Wall: Get Money Stay True
Kapcsolatok
Paul Wall
Legnépszerűbb csengőhangok

Paul Wall teljesített

Sikeres szóló debütálása után a texasi fehér srác most rátesz mégegy lapáttal. Mit várhatunk ettől a lemeztől? Stricis szövegeket, dallamos, crunk alapokat, egyszóval mindent, ami manapság a mainstream sikerhez kell.

Az indító „Get Your Paper”-ben Yung Redd-del, az „Everybody Know Me”-ben pedig Snoop Dogg közreműködésével nyomatja a rímeket. Aztán következik a Lil’ Keke-vel közös „Break Em Off”, amely az album első kimásolt kislemeze. Az alap nagyon dögös, a legendás Screwed Up Click két tagja pedig keményen nyomatja a nők-kocsik-gyémántprotkó rímeket. A Jermaine Dupri-val közös „I’m Throwed” sem hoz világmegváltó gondolatokat, viszont egy elég jó party nóta.

Az „On The Grind”-ban feltűnik a philadelphiai Freeway. Ez a nagyon furcsa hangú, borzaszó ábrázatú Roc-A-Fella katona eszméletlenül ért a hip-hophoz. Tulajdonképpen simán lealázza házigazdáját. (Talán ezért is kapott csupán egy versszakot.) A „Bangin’ Screw” egy nagyon kellemes déli track, majd a „How Gangstas Roll” éneklős refrénje ringat el bennünket.

A kétes tehetségű Trinával elkövetett „That Fire” egy viszonylag gyengébb alkotás, de a „Tonight” altatós zongorára hangszerelt taktusai kárpótolni fognak. A „Gimme That” a korong csúcspontja. Paul Wall rózsaszín Cadillecen gurítja be rímeit a szobánkba, majd következik az „I’m Real What Are You”. A Dipsetes Juelz Santana vendégeskedésével készült nóta után az „I Ain’t Hard To Find” lassítja be érzékszerveinket. Olyan gonosz texasi hangulata van a dalnak, hogy Jockey Ewing is megirigyelné. Az utolsó „Slidin’ On That Oil”-ra keresztelt track valahogy nem illik a koncepcióba. A gyors ritmus, és az egész hangszerelés teljesen idegen ettől a lecsavart fű-ízű lemeztől. Ettől függetlenül érdekes produkció ez a houstoni rappertől, de messze nem a legjobb, amit tud.

Paul Wall második szólóalbuma tehát hozza az elvárható színvonalat. Kifejezetten kellemes szórakozás a déli hip-hop rajongóinak. A szövegeket természetesen nem a Mindentudás Egyeteme egyik előadója írta, de a stílus rajongóinak nem is fognak hiányozni az elgondolkodtató rímek. A Dél egyik legfelkapottabb mc-je ismét bizonyított. Csak így tovább! Várjuk a folytatást…

- Hóember -

[2007.04.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még