2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Dj Smiths
Legnépszerűbb csengőhangok

Hihetetlen! Dundika álmatlan éjszakát követően döntött, énekelni fog

Már biztos, hogy nem egyslágeres lemezlovasként vonul be a köztudatba DJ Smiths. A Watching The Sun Goes Down 2006 egyik legnagyobb rádiós kedvence volt, és máris itt van az új nyári őrület, a Bom Chicka Wah Wah. Smiths mindig is nyitott volt az újdonságokra. A fiatal tehetség rendszeresen figyeli a külföldi trendet és úgy döntött: Markaneraval közösen készít egy nagyon szexi, ütős zenét az idei évre is.

Az új dalt máris rengetegen kérik a rádiós kívánságműsorokban, és valószínűleg mindenki fejében megfordult a kérdés: vajon mi lehet az a „bumcsikuvává”? Sajnos el kell szomorítanunk azokat, akik szerint ez egy értelmetlen és gagyi jövevényszó, hiszen a Bom Chicka Wah Wah-nak komoly üzenete van. Erről pedig egyik barátja, Shane 54 világosította fel Smiths-t. A Laptop Dj ugyanis – aki új tévéműsorával már a fél világot körbejárta – elmondta: új őrület van kialakulóban. A csajok nyilvános helyeken, de elsősorban zenés szórakozóhelyeken egyszerűen „rápörögnek” a nekik tetsző fiúkra. Finoman inzultálják őket, rávernek a fenekükre, látványosan flörtölnek velük. Majd mintegy csatakiáltásként azt harsogják: bomcsikaváuváu (szóval aki ezt kéri egy kívánságműsorban, ennek tudatában küldje el mindenkinek, aki szereti…).

DJ Smiths és Markanera – akik első közös zenéjükkel, a Watching The Sun Goes Down-nal óriásit dobtak – biztosak abban, hogy a Bom Chicka lesz az idei nyár egyik igazi nagy befutója. A dalhoz egyébként a napokban forgatnak majd egy igencsak erotikus hangulatú klipet, tele kívánatos, szexi lánykákkal.

Smiths és Markanera a testiség és a szexualitás igazi megtestesítőjével, Dundikával is tárgyalt, hátha elvállalná a video főszerepét. A playmate igent mondott, ráadásul nemcsak a testét adja a Bom Chika-hoz, hiszen a szépség jó ideje foglalkozik az éneklés gondolatával.

„Okozott egy-két álmatlan éjszakát, mire eldöntöttem, hogy elvállalom. Kislánykorom óta szívem mélyén énekesnő akartam lenni, csak valahogy nem kaptam lehetőséget, hogy megmutassam, tudok énekelni. Én pedig magamtól nem erőltettem a dolgot. Így azonban, hogy tálcán hozzák elém a dalt, amit elénekelhetek, még szép, hogy belevágok”. - mondta Dundika.

Héjja Anett

[2007.04.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még