2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
A Hotel szolgáltatásai képekben
Kapcsolatok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Hotel Szieszta

Töltsd a hétvégét Baby Gabival!

Május 4-5-6-án együtt pihenhetsz az énekesnővel Sopronban, a Hotel Sziesztában.

A „Sztárhétvége” májusi vendége Baby Gabi lesz, aki arra vállalkozott, hogy meglepi a szimpatizánsait, rajongóit és együtt pihen velük három napon keresztül.

Fürdőzés, városnézés és esti koncert

Ez jó lehetőség arra, hogy közelebb kerülhess a kedvencedhez. Közös programokon vehetsz részt Gabival, ilyen például a közös séta, ebéd, élmény- és pezsgőfürdő, szauna, városnézés, kalandos erdei túra, péntek esti tere-fere, szombat esti karaoke party, vagy egyéb kitalált programok.

- Örültem a felkérésnek és jó ötletnek tartom. A rajongók szeretnek minél több időt a kedvenceik mellett tölteni. Más, ha eljönnek egy fellépésre, és utána beszélgetünk pár mondatot illetve más az is, ha egy egész hétvége van arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, elmenjünk együtt kirándulni, énekeljünk, és közösen játszunk. - nyilatkozta a kezdeményezésről Baby Gabi.

Az egykori Baby Sisters-tag kedveskedik a rajongóinak a hétvégén, csak az ott megjelenteknek ad ingyenes koncertet, ami igazi kuriózumnak számít.

Egy élmény, amely életre szól!

- Az elmúlt idők hangulatát szerettük volna visszahozni oly módon, hogy a rajongók együtt tölthessenek néhány napot kedvencükkel. Ehhez egy megfelelő helyszínt és környezetet kellett találnunk, illetve az ár sem volt másodlagos szempont, hiszen nem tud mindenki tízezreket kifizetni egy ilyen alkalomra. Mindezek figyelembevételével került a választás a soproni szállodára - tájékoztatta lapunkat a hétvége szervezője Aranyos Zsolt.

-
Ezen a hétvégén a rajongók együtt reggelizhetnek, kalandos erdei túrán vehetnek részt, városnéző sétára indulhatnak, karaokezhatnak, strandolhatnak Gabival, illetve csak nekik fog önálló estet adni a sztárvendég.

Reméljük, hogy elnyeri tetszését a rajongóknak és az előadóknak ez az újfajta lehetőség, és az élményen túl hosszú távú baráti kapcsolatok születnek. Jelentkezni minden alkalommal korlátozott számban lehet, így aki szeretne részt venni, az vegye fel a kapcsolatot a hotellel minél hamarabb, a megadott telefonszámon vagy interneten! - zárta gondolatait Zsolt.

Árak:
12400 Ft/2 fő/szoba/éj  -  classic szobában - egyágyas szoba esetén: 8900Ft/fő/éj
17.200 Ft/2 fő/szoba/éj - superior szobában - egyágyas szoba esetén: 11300Ft/fő/éj
Az ár tartalmazza: szállás, büféreggeli, belépő a városi uszodába, fürdőköpeny*, a superior pluszba a Szieszta fittness-wellness centrum használata (élményfürdő, pezsgőfürdő, gőzfürdő, szauna, konditerem - *-gal jelőlt csak a superior foglalásra érvényes)

Jelentkezéseket e-mailben a reserve@hotelszieszta.hu címen vagy a hotel telefonszámán               99/314-260        május 3-ig várjuk!

Legközelebb kivel, melyik zenésszel töltenél el szívesen egy hétvégét? Írd meg a reserve@hotelszieszta.hu email címre. Természetesen a "Sztárhétvégéről" a Zene.hu is részletesen beszámol!

- K.T. -

[2007.04.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még