2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Magyar Televízió
Legnépszerűbb csengőhangok
Spitzer Gyöngyi (Soma Mamagésa)

MTV-s tévések szolgálják az édességet

Május 1-én ünnepli a magyar televíziózás fennállásának 50. évfordulóját. A jeles nap alkalmából rendhagyó és emlékezetes Krémet kevertünk az MTV nézői számára, természetesen a szokott módon Ábel Anita és Rákóczi Feri vezényletével.

Az alaphangot már az megadja, hogy az ünnepi virágdíszbe öltöztetett stúdióban elsőként a műsorvezetők zenekara, a Guten Á-Band ad elő egy dalt, hogy mit, az a műsorig maradjon meglepetés. Azt viszont szíves örömest eláruljuk, hogy az est további részében a mai Magyar Televízió legnépszerűbb műsorvezetői érkeznek a színpadra, méghozzá nemcsak beszélgetni, hanem zenei produkciókkal is.

Juszt László felesége egyik kedvenc dalát énekli, és természetesen számos remek sztorival is megajándékozza a nézőket. Új oldaláról mutatkozik be a meteorológus-kutató Reisz András, amikor is bájos partnernőjével, Bényi Ildikóval ezúttal Aranyesőről ábrándozik.

A Csináljuk a Fesztivált két műsorvezetője ezúttal különválik, Korda György Krizsó Szilvit választotta partnerül, Harsányi Levente pedig Balázs Klárit csábította el egy dal erejéig az ő Gyurijától. Az eredmény két remek, szórakoztató duett, mindenki örömére.

Beatles-sláger híradós módra

A Híradós Bakos Piroskáról is kiderül, hogy remekül énekel, méghozzá egy Beatles-slágert, őt Nagy György kíséri zongorán. Az igazi örömzenére sem kell sokáig várni, hiszen ők ketten, Kapuvári Gáborral, Rózsa Péterrel, Krizsó Szilviával együtt, profi segítséget is igénybe véve (Novai Gábor ezúttal dobosként közreműködik) egy régi Generál-nótát adnak elő, igazán fergetegesen.

Soma és Mézgáék

A Testi Mesék című műsorban hangolódott egymásra Soma és Szántó Dávid, ők ezúttal is együtt érkeznek a színpadra, a Mézga család híres főcímdalát mókázzák végig együtt a nézők nagy örömére. Ráday Mihály pedig egy olyan édesbús régi slágert ad elő, amelyet annak idején édesapja énekelt a József Attila Színház színpadán.

Főtér a Krém színpadán

Természetesen meglepetéssel készülnek a Főtér műsorvezető hölgyei is, de hogy mivel, az maradjon egyelőre valóban titok. Azt viszont nem titkoljuk, hogy a Dob meg basszus műsorvezetője, Lévai Balázs is új oldaláról mutatkozik be, segítségére pedig maga a Kispál és a Borz lesz.

A zenék mellett minden résztvevőről megtudhatunk olyan dolgokat, amikről eddig munkájuk során még nem beszéltek, és néhány felejthetetlen pillanat is felelevenedik ily módon a magyar televíziózás történetéből.

Mindenekelőtt pedig felhőtlen szórakozást és jókedvet, no és remek produkciókat ígér a május elsejei Krém, melynek mottója: MTV mindenkinek!

- Freund Judit -

[2007.04.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még