2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Giulio
Legnépszerűbb csengőhangok

Nem szeretnék „megcsinált” zenész lenni

Giulio magabiztos, vagány fiatalember, mindene a zene, így nem véletlen hogy a rap és a hip-hop stílusban szeretne nagyot alkotni. Tizenhét éves kora ellenére immár négy éve foglalkozik dalírással. Két éve saját lemezén dolgozik, ami hamarosan megjelenik.

- A korodbeli fiatalok minden energiáját a középiskola köti le. Ezzel szemben te a suli mellett fellépésekre, forgatásokra jársz, dalokat készítsz. Mit szólsz ehhez a felhajtáshoz, ami körülötted van?
- Nagyon örülök, jól esik, hogy örömet szerzek a közönségnek. Szerencsére elismerően beszélnek a munkámról, de tudom, hogy sokat kell még dolgoznom a sikerért. A zene kiemelt fontosságú az életemben, így vállalom a megpróbáltatásokat. A hamarosan megjelenő lemezemen szereplő nóták saját dalok, így jól tudok azonosulni velük. Amikor először bementem a stúdióban, eléggé megijedtem a szokatlan környezettől. Kellett egy kis idő, míg magamra találtam, de most már – úgy érzem – minden rendben van.

- Milyen lesz az első nagylemezed?
- Úgy tudom, hogy június elején jelenik meg. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, mert egy nagyon sokszínű hip-hop és rap stílusú albummal mutatkozom be. A korongon 10 dal és 2 remix található. Pörgős, bulizós dalok mellett elgondolkodtató nóták – köztük szerelmes szerzemények – is helyet kaptak, amelyekbe velem megtörtént, tanulságok dolgokat fontam.

- Szomorú esetet dolgoz fel a „Miért kell” című szerzeményed.
- Ez az egyik legjobb barátomról szól, aki sajnos már nincs köztünk, öngyilkosságot követett el. Az ő történetéből írtam meg a Miért kell-t, amiben elsősorban a szülőknek üzennék: figyeljenek oda a gyerekükre, hiszen kis gondoskodással akár nehéz körülmények között is felnevelhetik a fiúkat vagy lányukat, amivel elkerülhetik a dalban is szerepelő tragédiát.

- Az iskolában elfogadnak? Nem bánnak veled másként, mióta komolyabban foglakozol az énekléssel?
- Az osztálytársaim jó fejek, folyamatosan bíztatnak, sőt gyakran fellépéseimre is elkísérnek. Igyekszem szerény maradni, nem szeretnék elszállni.

- Fontos számodra a tanulás vagy csak a zenével foglalkozol?
- Középiskolába járok, és informatikát tanulok. Szeretném befejezni a sulit, hisz fontos, hogy minél több mindenhez értsek, de számomra zene mindennél fontosabb.

- A lemezeden köszönetet mondasz szüleidnek a támogatásért és azért, hogy melletted állnak. Mennyire szólnak bele a megjelenésedbe?

- Nem szólnak bele az öltözködésembe, saját magam alakítom ki a ruhatáramat és az image-met. Nem szeretnék „megcsinált” zenész lenni, akinek nincs önálló elképzelése és mindent a menedzsere mond meg. Természetesen a fotózásokra, forgatásokra úgy megyek, hogy kikérem a velem dolgozó szakemberek véleményét, és közösen alakítjuk ki a végleges öltözékemet.

- Kedvenced Justin Timberlake. Miben szeretnél rá hasonlítani?
- Remekül táncol, és jól énekel. Szeretném, ha én is eljutnék az ő szintjére. Rendszeresen hallgatom a dalait és nézem a videoklipjeit, igyekszem ellesni a fogásokat. Nem szeretném őt másolni, a saját utamat akarom járni, de a jobbtól nem szégyen tanulni.

- Bíró Zsolt -

[2007.05.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még