2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Milyenek Rúzsa Magdi esélyei?

Gundel Takács Gábor Helsinkiben tér vissza

A hazai televíziózás egyik sztár-műsorvezetője, Gundel Takács Gábor azzal tér vissza a Magyar Televízió képernyőjére 2007-ben, amivel elbúcsúzott 1998-ban. Ahogyan kilenc éve, úgy most is ő közvetíti a helyszínről az Eurovíziós Dalversenyt, amelyen a magyar színeket Rúzsa Magdi képviseli.

A sors ajándékának tartja Gundel Takács Gábor, hogy immáron másodszor közvetítheti az Eurovíziós dalversenyt a Magyar Televízióban. Gundel - aki a TV2-től alig egy hónapja igazolt vissza - „hazatért” az MTV-be, mert a közszolgálati televíziózást nagy kihívásnak tartja. „A sors furcsa, de örömteli egybeesése, hogy kilenc évvel ezelőtt ez volt az utolsó adásom a Magyar Televízióban, visszatérésem után pedig ez lesz az első” – mondta a műsorvezető. Gundel már elutazott Helsinkibe, hogy onnan csütörtökön az elődöntőt, szombaton pedig a döntőt tolmácsolja este kilenctől az m1 csatornán.

Gundel mindet bedob majd

A világszínvonalú televíziós zenei versenyt minden év májusában rendezik meg. Idén magyar képviselője is van a viadalnak. Rúzsa Magdi, aki az Aprócska blues című dallal indul. Gundel mindent bedob majd, hogy élvezetes legyen az adás. „Izgalmas feladat élőben hírt adni az eseményről. Ilyenkor jól jön a sportkommentátori múlt, az, hogy focimeccseket, olimpiákat, váratlan helyzeteket azonnal, gyorsan és életszerűen közvetítettem” – fejtette ki az m1-en újradebütáló műsorvezető.

Amíg a versenyről élőben Helsinkiből Gundel Takács Gábor, a budapesti stúdióból Novodomszky Éva jelentkezik. Mindketten szeretik Rúzsa Magdit és dalait. „Nagyon szurkolok majd Magdinak, a verseny közben pedig a korábbi évek eurovíziós pillanatait idézem fel” – jegyezi meg Novodomszky Éva. „Rúzsa Magdi nagyon tehetséges énekesnő. Nem lesz könnyű dolga, mert nem hazai pályán énekel egy olyan bluest, amely nem kimondottan fesztiváldal. Örülnék, ha sikeres lenne, hiszen akkor változna kicsit az ízlés is – teszi hozzá Gundel Takács Gábor, akihez közel áll ez a műfaj is, hiszen zenei általános iskolába járt.

Visszaszámlálás

Gundel a döntő előtti, Visszaszámlálás címmel jelentkező 40 perces adásnak készít színes beszámolókat Finnországról és a dalviadal kulisszatitkairól. Ezen kívül az MTV Híradóját is tudósítja. Kert Attila hírigazgató a részletek említése nélkül annyit tett hozzá: Gundel híradós bejelentkezése már jelzi, hogy a műsorvezető az MTV-ben más fontos műsorokban is megmutatja később sokoldalúságát.

Az Euroviziós dalfesztivál elődöntője május 10-én, csütörtökön 21 órakor, a döntő pedig 12-én, szombaton látható szintén ebben az időpontban az m1 csatornán.

[2007.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még