2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Nate Dogg

A soul énekes halálhírét keltették

Május 7-én heckerek betörtek Nate Dogg hivatalos Myspace oldalára, és több hírlevelet is elpostáztak, miszerint Nathaniel Hail autóbalesetben elhunyt.

A Myspace - amely az internetes zenei kultúra legnagyobb adatbázisa lett - egyre több hacker támadásnak van kitéve. Többnyire ártalmatlan reklámokkal tömik tele postafiókunkat, illetve a kommentárok közé irkálnak be „soha vissza nem térő ajánlatokról” szóló szövegeket. Ezek hosszútávon igencsak idegesítők lehetnek, viszont amíg ki tudjuk üríteni a kukát, addig csak egy pluszmunkát adnak nekünk.

Kellemetlenebb dolog, amikor hozzánk törnek be, és a nevünkben postázzák el a legkülönfélébb reklámszövegeket. Ez ellen egy nagyon egyszerű, és hathatós megoldás létezik: változtassuk meg a belépőkódunkat! Tehát a Myspace sem kerülhette ki, hogy ne váljék az unatkozó hülyegyerekek céltáblájává.

A gyors helyreígazítás segített

Azonban amit most a g-funk keresztapával műveltek, arra ez idáig még nem volt példa. Szerencsére a hibát gyorsan észrevették a rendszerben, és a helyreigazítást, miszerint a Long beach-i zenésznek kutya baja, viszonylag hamar elpostázták a rajongók legnagyobb megnyugvására.

Az 1969-es születésű soul / r’n’b énekes Nate Dogg a West Coast egyik meghatározó hangja. Pályafutását a 213 nevű szupercsapattal kezdte, melynek tagjai voltak még Snoop Dogg és Warren G. Szólóalbumain kívül rengeteg közreműködést tudhat maga mögött. Hallhattuk őt többek között Redmannel, Eminemmel és Ludacris-szel, sőt még a valóban jobblétre szenderült 2Pac Shakurral is. Legnagyobb slágere a Warren G-vel közös „Regulate”, melyet a mai napig előszeretettel játszanak mindenütt. Jellegzetes, mély orgánumával a g-funk egyik pionírja lett.

Reméljük, ez az incidens egyedülálló volt a Myspace történetében, bár sajnos a hackerek nagy részét sosem kerítik kézre. A californai „kutya” pedig reméljük, még sok lemezzel örvendeztet meg bennünket. Erre miden esély megvan, hiszen akinek a halálhírét költik, az sokáig fog élni. 

- Hóember -

[2007.05.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még