2020. július 12. | vasárnap | Izabella, Dalma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A cél: Amerika
Kapcsolódó Kiadványok
Ogli G: Full gizda
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Ogli G

Ogli G: Jó irányba haladok!

Fényűző limuzinok, gyönyörű lányok és szókimondó rapperek: ezek az Amerikából indult gengszter-rap védjegyei. A legújabb produkció azonban nem a tengerentúlról érkezett, hanem itt Budapesten készült, főhőse pedig egy egykori bűnöző, aki mára a slágerlisták éllovasa lett.

A jócskán megnőtt fiatalembert - művésznevén - Ogli G-nek hívják. Történetét már a Fókusz is bemutatta, mellyel Kamera Hungária-díjat nyertek. Ogli korábban a budapesti gengsztervilág rettegett figurája volt, aki mindennapi betevőjét zsarolási ügyekből teremtette meg, de súlyos testi sértés miatt kapták el. A bűnözői karrier a hűvösön ért véget, ahol a zenei ambíciókat dédelgető férfi 2 év 3 hónapot töltött el, így bőven volt ideje gondolkodni, hogyan tovább.

A jó irány: a zene

És Ogli G döntött: végleg szakít múltjával, és beindítja zenei karrierjét. „Ma már tényleg csak a zenével foglalkozom, és a kis pályafutásomat egyengetem. Nagyon sokat gondolkodtam a 2 év 3 hónap alatt, hogy milyen lépéseket fogok tenni, mikor kiszabadulok. Azon vagyok, hogy ezt módszeresen meg is valósítsam. Jó irányba haladok” – vallja Ogli G.

Az egész világ meghódítása a cél

A börtönviselt rapper ma már főleg a lemezeladásokból fedezi kiadásait, a bűnözéssel egyszer és mindenkorra felhagyott. A popzenei szekér beindulni látszik, Ogli egy produkciós irodát is létrehozott, emellett közreműködött a Nyócker filmzenéjének megkomponálásában is.

Sikerein felbuzdulva pedig még komolyabb terveket fontolgat: „Az az álmom, hogy Európában is elismert rapper legyek, sőt, szeretném az egész világot meghódítani”. - zárga gondolatát a rapper.

- Universal / Kemper T. -

[2007.05.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával