2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Új dimenzióba lép a Balaton-parti szórakoztatás

Ugyanis június 30-tól augusztus 20-ig várja vendégeit a Coke Club. A Coca-Cola Magyarország a világ számos pontján évek óta nagy sikerrel működő, a közönség nyitottságára és interaktivitására építő klubéletet kívánja megszerettetni a magyar közönséggel.

A Coke Club a legnemesebb klubhagyományok meghonosítását tűzte ki céljául. A „hagyomány” itt azonban nem nosztalgiázást jelent, hanem épp ellenkezőleg: a keretek megteremtésén túl friss, trendeket kijelölő közegről van szó, mely a jövő művészetének népszerűsítése mellett valós közösségi élményt képes nyújtani. Megalkotói hisznek abban, hogy a magyar közönség nyitott az új szórakozási formák iránt. A „klubtagság” térítésmentes: a Siófoki Nagystrandon jelenlévő vendégek számára szabad a belépés a Coke Club-ba.

Házibuli a vízparton

A Coke Club házibuli a vízparton, ami egyszerre személyes, zárt környezet, és a világra nyitott, webes technológiákkal a virtuális térhez is kapcsolódó állomás. Ahol a megszokott balatoni nyári nap és este egy kis csavart kap. Ahová hasonló érdeklődésű emberek járnak, de ahol kicsit ki is lóghat a sorból, akinek úgy tartja kedve. Ahol mindenki véleménye számít, és ahol leginkább az egymás iránti nyitottság és kíváncsiság köti össze az embereket. Itt mindenki megtapasztalhatja, milyen egy teljes nyári nap az élet Coke oldalán…

Az új siófoki klub koncepcióját egyedülálló kreatív előörs dolgozta ki: Erdélyi Zsolt, Fabricius Gábor és Novák Péter közösen álmodták meg, milyen legyen az új Balaton-parti „kedvenc hely”.

Mindenki találhat érdekességet magának

Ami a programokat illeti, mindenki találhat magának érdekes és igényes elfoglaltságot hétköznap és hétvégén egyaránt. A magyar zenei élet több műfajának meghatározó szereplői sehol máshol nem látható különleges produkciókkal érkeznek. Emellett rendszeresen lesz színház, táncszínház, cirkusz-színház, de beszélgetések és kultfilm-vetítések is helyet kapnak a parton. Külföldi zenei sztárok is fellépnek majd a Coke Club színpadán, és minden nap egyedi sunset-szettet játszik egy-egy neves DJ.

Szabó Ibolya, a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs vezetője elmondta: „A zenén, irodalmon, színházon és táncon keresztül új klubkultúrát szeretnénk meghonosítani az egyedülálló Coke Club-ban. Részletes programunkat, a fellépő művészek listáját a Coke Club bemutatkozó sajtótájékoztatóján ismerhetik meg. Bár a pontos program egyelőre még meglepetés, mindenesetre mindenki tegyen szabaddá pár napot a nyári szezonban és látogasson el Siófokra.”

(NetAktiv)

[2007.05.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még