2020. július 9. | csütörtök | Lukrécia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Animal Cannibals
Sub Bass Monster
Kapcsolódó események
Freestyle battle döntõ
[2007. május 26.
szombat 17:00]

Ki lesz a magyar Eminem? - A végső szócsata

2007. május 26-án rendezik meg az Almássy téri Szabadidő Központban az It’s Rite! Freestyle Battle-t, Magyarország legnagyobb „rögtönözve reppelők” versenyét. A hip-hop verseny házigazdái Ricsipí és Qka MC az Animal Cannibalsból. A döntő után élőzenés LIVE Hip-hop Show a színpadon.

Május 26-án rendezik meg Magyarország legnagyobb freestyle versenyét, az It’s Rite! Freestyle Battle-t. A Freestyle Battle, vagyis „szabadsítlusú csata” során egy-egy versenyző a rap improvizált formáját használva egymással csatázik. A versenyen amatőr és profi hip-hop előadók csatái egyaránt hallhatóak lesznek.

A csata célja a vetélytárs verbális legyűrése; a popkultúra történetének legemlékezetesebb freestyle-jelenetei az „8 mile” (Nyolc mérföld) című Eminem-filmben voltak láthatóak.

Az It’s Rite! Freestyle Battle-re ebben az évben 118-an jelentkeztek, és a végső megmérettetésre 16 MC jutott be sorsolás útján. A fiúk és lányok a szombati döntőn megmutatják, hogy szavakkal is le tudják nyomni a párbajozó ellenfelüket.

Egy-egy csatában 2x45 másodperc alatt, egy adott témára adnak elő egy-egy rövid szógörgeteget, amire a négy tagú zsűri és közönség voksolhat. A jobb tovább jut, a gyengébb kiesik. Ilyen egyszerű!

A végső győztes a Sprite által felajánlott negyedmillió forintot zsebel be, a közönség pedig ingyenesen juthat be a hip-hop barlanggá változtatott helyszínre.

- Kemper T. -

[2007.05.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Savári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még