2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rendőrnek adta ki magát a rapper
Kapcsolatok
Game (Jayceon Terrell Taylor)
Legnépszerűbb csengőhangok

The Game is visszavonul?

50 Cent után a comptoni The Game is bejelentette, hogy visszavonul. A sikeres rapper úgy nyilatkozott, hogy még egy albumot elkészít, és utána felhagy a zenéléssel. 

Ez a bejelentés azonban ne rémisszen meg egyetlen rajongót sem! Sok példa volt már rá, hogy egy mc „visszavonult” – mindenféle indokkal – és pár évre rá ismét ott folytatta, ahol abbahagyta. Aki hozzászokik a milliomos élethez és hogy luxusautókat gyűjtsön, mint más a bélyeget, az nem könnyen távozik a zenei világból.

Itt van első példának Ma$e, a Bad Boy Records egyik oszlopos tagja. Puff Daddy oldalán kezdte ez a flegma srác, és két mainstream album után azt mondta „Köszönöm, ennyi volt, megyek lelkipásztornak”. Pásztorkodott is rendesen egy darabig, de úgy látszik, idő közben kifogyott a perselyből a pénz. Így aztán nagy dirrel-dúrral visszatért, és kiadott egy közepes albumot.

Jay-Z is vissza akart vonulni

Aztán lássuk csak Jay-Z-t! Ő is nagyon vissza akart vonulni. Annyira, hogy a búcsúzó „Black Album” megjelenését követő hónapokban még gyorsan kiadott két lemezt. Aztán egyszer csak jött a hihetetlen hír (amit mellesleg már mindenki tudott) - Jay-Z nekilátott új anyagának felvételeihez! Talán még sem volt olyan kényelmes az a Def Jam szék, amit a nagy múltú kiadótól kapott…

Vessünk egy pillantást DMX-re is! Ő is nagyon fogadkozott, hogy „mostantól csak színész lesz”. Majd amikor egész Hollywood előtt nyilvánvalóvá vált, hogy DMX egy vérbeli antitehetség, a kutya visszatért ahhoz, amiért megszerettük őt, és ismét zenélget. (A jó visszatérő album, amely a „Year Of The Dog” címet kapta, nem hozta meg a várt sikert)

És ki ne felejtsük ki a visszatérők sorából a gengszter rap koronázatlan királyát, Ice-T-t sem! Ice ugyan sosem mondta ki, hogy ő többé nem nyúl a zenéhez, viszont mindenki meg volt róla győződve, hogy a keresztapa kizárólag „DZS” kategóriás akciófilmekhez kívánja adni becses nevét. Talán azért is volt sokaknak ez annyira nyilvánvaló, mert 1999-es „7th Deadly Sin” című nagylemezén az utolsó dal címe „Exodus” (vagyis Kivonulás) volt. Aztán 2006-ban megtört a jég, és South Central büszkesége egyszerre két lemezzel jutalmazta meg kitartó rajongóit. (Ice-T – Gangsta Rap, Body Count – Murder 4 Hire)

Ne essünk kétségbe!

Tehát, egy csöppet se essünk kétségbe The Game bejelentésén! Ha véletlenül mégis visszavonulna, akkor is hátra van még egy album, ami legkorábban 2008-ban jelenik meg. Abban biztosak lehetünk The Game nem válik kámforrá. Minden esetre jó húzás volt, hogy a média figyelme pár percig ismét rá irányuljon.

Hóember

[2007.06.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még