2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nagy a harc Rúzsa Magdi és Lola között!
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi
Bartók Eszter
Szabó Eszter
Lola
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Kiderült mit hoz a jövő öt magyar énekesnőnek!

Gömböcske, gömböcske mond meg nékem, ki lesz az idei VIVA COMET legjobb női előadója?

Rúzsa Magdi, Lola, Szabó Eszter, Bartók Eszter vagy Baby Gabi viheti haza a legjobbnak járó COMET gömböt? Ezt a kérdést senki nem merte feltenni Kárpáti Lilli jósnőnek, aki diszkrécióból természetesen nem is előlegezte volna meg egyik előadó hölgynek sem a díjat. „Ez szakmai kérdés” – monda Lilli.

Mindegyik COMET jelölt hölgy feltett egy-egy kérdést a jövőjére vonatkozóan, amire  kártyavetés segítségével kapták meg a választ. Rúzsa Magdi kezdetben vonakodott attól, hogy belelásson jövőjébe, de egy rövid beszélgetés Kárpáti Lillivel nyomban meggyőzte, és végül mindenkinél hosszabb ideig maradt bent nála. „Talán azért nem akartam először bemenni, mert úgy éreztem, hogy én jobban szeretem, ha nem tudom mit hoz a jövő számomra.” Miután meggondolta magát Magdi az kérdezte meg, hogy jó úton halad-e a karrierjét illetően. A jósnő, felhívta a figyelmét, hogy bizony egy-két dolgon változtatnia kell, de alapvetően jó úton indult el.

Magdival ellentétben Baby Gabi csöppet sem vonakodott a jövőbe látástól. „Engem gyerekkorom óta érdekel az ezotéria. Lillihez már régóta járok tanácsért. Mindig beletalál! Lilliben teljes mértékig megbízom és hiszek benne.” – vallotta be Gabi

Milyen lesz Lola nyara?

Lola azt tudakolta, hogy milyen nyara lesz idén, és kiderült, hogy pörgős napokra számíthat, amiben jó és rossz dolgok egyaránt lesznek.

Szabó Eszter kisbabájával érkezett a helyszínre, neki egy következő babát jósolt Lilli, amire 33 éves koráig számíthat. Eszter egy kicsit szkeptikusabb volt a többieknél. „Mivel a lottószámokat eddig senki nem tudta megmondani, így nem nagyon hiszek bennük. Ha pontosan látszik, hány gyerekem lesz és mikor, akkor ennek is látszania kéne.”

Bartók Eszter annál nyitottabban érkezett a jósnőhöz, bevallása szerint érdeklik a misztikus dolgok. Ő tanulmányainak hasznosságáról kérdezett. „Most vagyok végzős hallgató a Miskolci Egyetem angol szakán. A jósnő szerint két éven belül nem használom majd az egyetemen megszerzetteket, de azt mondta, hogy az angol közvetve jelen lesz az életemben. Ez igaz is, ugyanis szoktam angolul dalszövegeket írni.”

- vivatv.hu -

[2007.06.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még