2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fergeteges Sóstó Fiesta 7 sztárvendéggel
Hip Hop Boyz: új nagylemez, új show
EXKLUZÍV - Desperado Betti soha nem unatkozik
Képgalériák
A Sóstó Fiesta 34 pillanata
Képek a V-tech élő koncertről
Nem mindennapi fotók LL Junior és a Hip Hop Boyz fellépésről
Kapcsolatok
Fiesta
Romantic
Hip Hop Boyz
L.L. Junior (Lesi László Csaba)
Gáspár László (Laci)
V-tech
Desperado

Igazi Fiesta hangulat volt Nyíregyházán

Zsúfolásig megtelt  vasárnap Nyíregyházán a Sóstógyógyfürdő, ahol a hagyományos Sóstó Fiesta nyárindító partit tartották.

A legnagyobb sikert a nemrég visszatért Hip Hop Boyz koncertje aratta, viszont a V-tech élő bulija nem nagyon hozta lázba a közönséget. Fellépett még a Desperado, a Fiesta, a Romantic, L.L. Junior és Gáspár Laci.

A közkedvelt esemény pontosan 21 órakor a V-tech élő koncerttel kezdődött. Az egy órás fellépésen Szamócáék a legnagyobb slágereik mellett Lírák című új albumokról adtak elő dalokat. A hangulat ekkor még közepes volt, mondhatni a V-tech nem nagyon hozta lázba a közel tízezres közönséget. Viszont, amikor az est második vendége L.L. Junior színpadra lépett már nem volt kérdés hatalmas buli lesz. A hazai rap kiválóságának és két táncosának produkcióját tapsviharral jutalmazta a publikum, sokan énekelték a Ragamoffint, a A tűz mindig tombolt, de a Rabszolgalány is sikert aratott.

A Hip hop Boyz műsora alatt azt érezhettük, hogy tíz évvel visszamentünk az időben. A fiúk külsőre semmit sem változtak. A hat éves szünet ellenére ismerősként léptek fel. A fiatalok közül többen először hallották az Ott várok rád, Megbántottak vagy a Tudom, tudom számokat, ennek ellenére élvezték a korosabbak számára ismert dallamokat.

Ma már egy igazi fiesta elképzelhetetlen a Fiesta együttes nélkül. Tibi és Tomi 23:36-kor egy latin csokorral lepte meg a jelenlévők. Műsorukba becsempészték az „Aki elmegy ugye hazatér?”, majd az Amor latinot, amire – koncerteken szokatlan módon – a vendégek közül a legbátrabbak a színpadon táncoltak a fiestás-srácokkal. Az éjfélt a Desperado műsorával köszöntötték. Betty, Zoy! és Zsolti a Gyere és álmoddal kezdek, de a „Csak egy perc…” mellett a legfrissebb „Add nekem az álmod” nóta is elhangzott.

A könnyűzenei programot a Romantic pontosabban a teljesen fehérbe öltözött Gáspár Győző magánszáma folytatta. Látszott, hogy ez már nem zenei produkció, hanem egy tévéműsor illetve a Gáspár-család reklámja. Ezért vagy a fáradság miatt Katinka és Zsuzsi unott képpel adták elő a dalaikat. Zárásként előbb Gáspár Laci énekelt, majd DJ. Váczy mixelt egészen hajnal négy óráig.

A jelenlévők nem csalódtak az 1000 forintos belépőért remek műsor kapott. Már most garancia, hogy augusztus 14-én a következő Sóstó Fiestán ismét megtelik Nyíregyháza egyik népszerű turisztikai helye.

 

Bíró Zsolt
 

[2005.06.27.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Vicky89 2005.12.23. 23:13 • [1]
Sziasztok! Én nagyon szeretem az együttest! Már lassan 5 éve! Ha van valakinek felesleges posztere, cikkei, képei, vagy bármio más az küldje már el nekem a vicky89@t-online.hu, de szeretnék olyanokkal e-mailozni is akik szeretik őket! Írjatok! Puszi minden V-tech rajongónak! :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még