2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ötből öt – teljes U2-siker a Grammy-n
Öregúr új köntösben
Tarolt a Black Eyed Peas!
Kapcsolatok
The Black Eyed Peas

A Hooligans a Black Eyed Peassel fog zenélni

Néhány hónapon belül fővárosunkban üdvözölhetjük a hip-hop jelenkori nagyjait, a Black Eyed Peas-t. A szeptember 16-án fellépő formáció a stílus rajongóin túl is hatalmas népszerűségre tett szert, legutóbbi albumukról három vérbeli sláger is született. Bár az említett lemez négy éves, dalait még ennyi idő után is naponta számtalanszor játsszák rádió és tévé állomások világszerte.

A Hey Mama, a Where is Love? és a fülek emlékezetéből kitörölhetetlen Let’s get it started dalok előadói az egyik üdítő-világmárka együttműködésével szervezett turné keretében látogatnak Magyarországra szeptember 16.-án. Hírnevükhöz és népszerűségükhöz mérten az impozáns méretű Papp László Sportarénában lépnek fel, így – a belépőjegyek ellenében – minden rajongónak lehetősége van látni Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo és Fergie előadását.

Az estén az amerikai nagyokon kívül a magyar zenei élet ismert együttese, a Hooligans is fellép. Bár a fiúk merőben más irányból közelítik meg a pop zenét, mégis számos hasonlóságot fedezhetünk fel köztük és a BEP között. Mindkét formáció több mint tíz éven át dolgozott hírnevéért, s mindketten négy éve robbantak be a köztudatba.

A közös dal összehozza az együtteseket

Nem véletlen, hogy az előzenekar az üdítőmárka hazai kampányában képviseli a kóla-életérzést, így együttműködve a négyfős hip-hop csapattal magyarosították, sőt huligenszesítették az eredeti kampány nótát. Sőt, úgy tűnik a közös dal összehozza az együtteseket, hiszen a Hooligans a szeptember 16-ai koncerten közös zenélésre készül a hip-hop bandával és úgy hírlik, erre az amerikai négyes is fogékony.

Bárhogy is legyen, az biztos, hogy idén számos más könnyűzenei óriás mellett a hip-hop nagyjai is hazánkba látogatnak. A Papp László Sportarénában adott koncertre június 26-ától válthatnak jegyet az érdeklődők a Ticket Express és az Eventim irodáiban. A közönség hat fajta jegyből választhat: az ülőhelyek 5900 és 15 000 forint között mozognak, a táncolásra alkalmas állóhelyek, melyek igazi bulit garantálnak 9000 forintért kerülnek értékesítésre.

- Molnár András -

[2007.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még