2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hat év után érkezik Manu Chao újdonsága
Kapcsolatok
Manu Chao
Kapcsolódó események
Manu Chao
[2007. augusztus 8.
szerda este]
Sziget Fesztivál 2007
[2007. augusztus 8. - 15. ]

Újabb világsztár a Sziget Nagyszínpadán

José-Manuel Thomas Arthur Chao, közismertebb nevén Manu Chao fellépése is erősíti a jubileumi Sziget Nagyszínpadának sztárokkal teli programját.

Az első napon – augusztus 8-án – fellépő zenész a korábban bejelentett, de koncertjét egy amerikai tv-show miatt lemondott Mika helyén lép majd föl. Manu idén áprilistól július elejéig Dél-Amerikában, Mexikóban és Kanadában turnézott, európai fellépései ritkaságszámba mennek. A várva-várt show-val a Sziget egy régi adósságát törleszti most. A jubileumi Sziget, a „nulladik napi” LGT koncerttel együtt augusztus 7-15 között várja látogatóit.

Az első napon: Manu Chao

Manu Chao - született José-Manuel Thomas Arthur Chao – igazi közönségkedvenc Magyarországon, egyébként pedig, mind zenei, mind privát vonatkozásaiban rutinos határátlépő. Baszk-spanyol származású; értelmiségi szülei a Franco-diktatúra elől Franciaországba emigráltak, így Manu már Párizsban és a francia főváros külvárosaiban szocializálódott.

Nem is véletlen, hogy mind egykori legendás zenekara, a nagyszerű Mano Negra, mind szólókarrierje esztétikáját a kultúrák találkozása, a multikulti adta. Míg a Mano Negra zenéjében a latinos és arabos ízek mellett ugyanolyan hangsúllyal szerepelt a punkos lendület Clash-módra, addig Manu Chao szólóban határozottan a gyökerek, a tradíció, a lelazulás és a bárzene felé mozdult el.

Szólóelőadóként összesen három, egyenletes színvonalú, szórakoztató és szellemes albumot adott ki ezek közül az 1998-as bombasikeres, csupasláger Clandestino a csúcsfavorit. A legfrissebb - a negyedik – Manu Chao-sorlemez 2007. szeptemberére várható. Addig is: a világcsavargó bohém szigetes koncertje mosolygós, táncos bulit ígér.

Napijegy július 15-ig olcsóbban

A jubileumi szigetre - a korábbi évektől eltérően - napijegyet is lehet venni kedvezményes áron, elővételben. A július 15-ig tartó akcióban 7000 forint a napijegy ára, beleértve a nulladik napi LGT koncertet is. Hetijegyet május 10-től már teljes áron lehet kapni, de az „ottalvós” hetijegy, ami 37500 forintba kerül, nyolc napra szól, hiszen ez a bérlet az LGT koncertre is érvényes.

Így valamivel több, mint 5 napijegy áráért 8 napig szórakozhatnak az ottalvós bérletet vásárlók. Természetesen lehet még „hazamenős” hetijegyet is kapni, ennek ára 30.000 forint. Ezzel is majd’ 3 napot spórolhat, aki minden nap ki akar jönni a Szigetre.

- V.V. / K.T. -

[2007.07.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
nagyM 2007.07.11. 20:01 • [1]
Tudtam, hogy jönni fog. Király...
" Welcome to Tijuana, tequilla, sex & marijuana"

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még