2024. szeptember 27. | péntek | Adalbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Balaton Sound Fesztivál- 3. nap
[2007. július 14.
szombat ]

Zenei kavalkád, világsztárok és party, party! - Ajánló a Balaton Sound 3. napjára

A címben a The Brand New Heavies-re és a Kruder & Dorfmeister párosra és a mindenhonnan jövő és mindenféle zenét játszó sztárokra céloztam. A Szigetes kurta koncert után – ahova a repülősök sztrájkja miatt csak késve érkeztek – reméljük most normál hosszúságú koncertet kapunk a funky – acid dzsessz nagyköveteitől, a BNH-től.

Nagyszínpad: nagyágyúk gyorstüzelő üzemmódban
A francia hiphop büszkesége Leeroy fog kezdeni, reméljük már igazi nyári időjárás mellett. Ő a Saian Supa Crew tagja, ők nyomták a Taxi 4. filmzenéjét is többek között. Természetesen többek ennél, a francia rap felvirágoztatói, sokoldalú zenei kutatók. Ezután az angol Oi Va Voi fog játszani, akik számaikkal rendszeresen a világzenei listák élén tanyáznak. Majd amire már nagyon várunk: 21.00 órától színpadon a Brand New Heavies ! Ismét N’Dea Davenport-tal, mint énekesnővel, mit is kívánhatnánk jobbat egy kellemes nyári Balaton parti estére! Talán csak egy interjút velük, de ezt majd a menedzsmentjük eldönti… Utánuk amolyan levezetésképpen a Kruder és Dorfmeister páros ritkaságszámba menő közös fellépése következik, egy olyan szettel, amit csak kétszer adnak elő egész nyáron.

Az ibizai naplemente: a Cafe Del Mar atyja José Padilla
Ő a világ egyik leghíresebb party-szigetének Ibizának az egyik leghíresebb helyének a leghíresebb DJ-je. Ennyi leg azt hiszem elég lenne az összes napra… Minden esetre a Balaton partján ezt meghallgatni, esetleg a vízből vagy egy stégen ülve… Nem lesz semmi! DJ Storm a drum’n’bass kevés női DJ-ének egyike követi majd őt, hogy biztos legyen az izomláz az utolsó napra.

Fő a változatosság: még két világsztár: Junkie XL és Hernan Cattaneo
Junkie XL nevéhez tévéreklámok, mozifilmek soundtrackjei – Penge, Resident Evil stb. – is fűződnek, átütő sikert a Nike 2002 World Cuphoz mixelt Elvis A Little Less Conversation című trackje hozott, mely 24 országban vált listavezetővé. Minden stílusban otthonosan mozog a rocktól a progresszív house-ig, izgalmas lesz. A másik argentín úriemberről Hernan Cattaneoról csak ennyit: eklektikus deep house, tribal és progresszív szettjeit hallva Paul Oakenfold európai turnéjára invitálta, majd a sikerre való tekintettel Oakenfold kiadója, a Perfecto vette gondozásába Hernan első eredeti lemezét, illetve mixválogatását, a Deep Funkot és a South Americát. Szóval lesz ne mulass, azaz mulass !

A java még hátra van, Beastie Boys vasárnap!

-Aretuska-

[2007.07.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.23.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

Vissza a jövőbe - Nick Carter elbűvölt minket a Barba Negraban
Rebecca: képzelet és valóság határán
Megnéztük a Follow the Flow-t a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még