2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egyetemisták és főiskolások! Ugye tudjátok, hogy hol a helyetek július végén?!
A Sziget a legnépszerűbb fesztivál
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
EFOTT 2007
[2007. július 24. - 29. ]

"Összeállt a fesztivál komplett rendszere"

Három hete gőzerővel folyik az építkezés, minden a legnagyobb rendben, a tervek szerint halad. A fesztivál háttérbázisa az elmúlt hetekben már teljesen kiépült, ezen a hétvégén gyakorlatilag a látható épületek is a helyükre kerülnek. A fesztivál kezdi felölteni végleges formáját, amellyel kedden már találkozhatnak is a rendezvény látogatói.

Kedden, azaz július 24-én, az EFOTT 0. napján délben nyitják meg a kapukat, s habár aznap még egy színpad üzemel majd, a Kiscsillag vagy a Pál Utcai Fiúk koncertje sok embert megmozgathat. Az igazi beindulás szerda reggeltől várható, a 12 színpadot, megannyi sátrat és programhelyszínt magába foglaló EFOTT non-stop jegypénztárral üzemel, és várja a bulizni vágyókat. A fesztiválra igen könnyen el lehet jutni, hiszen a Nagyállomástól ingyenes buszjáratok viszik, s hozzák is be a vendégeket.

Az esemény hivatalos weboldalán megtalálható a buszmenetrend, de érdemes tudni, hogy legalább 10 busz áll még készenlétben, s ha igény mutatkozik rá, akkor egyből, menetrenden kívül indulnak és viszik a fesztiválozókat a Vekeri-tóhoz. A közlekedéshez az is hozzátartozik, hogy a bérletes karszalaggal a rendezvény ideje alatt ingyenes a debreceni villamosközlekedés, arról nem is beszélve, hogy a nagyerdei és a kerekestelepi strandok is térítésmentesen látogathatók.

Hivatalos parkoló is üzemel

Miklósvölgyi Péter, a szervező Debreceni Campus Kht. ügyvezető igazgatója a fesztivál utolsó simításairól a következőket nyilatkozta:

- Összeállt a fesztivál komplett rendszere: a katasztrófavédelmi tervtől az egészségügyi ellátáson át a mobil vécék takarításán keresztül, a zenekari stáblisták egyeztetéséig minden megtörtént, a fesztivál összes mozzanatát egyeztettük a hatóságokkal. A közlekedésfelügyelttel is megállapodtunk, aminek értelmében sebességkorlátozást és megállni tilos övezetet kértünk a Vekeri-tó közvetlen közelébe, a helyszínt pedig a rendőrség biztosítja. Érdemes tudni, hogy a rossz helyen parkoló autókat szigorúan el fogjuk szállíttatni, így mindenkit kérünk arra, hogy a Vekeri-tó előtt található parkolót használja, vagy az EFOTT hivatalos parkolóját, amit a vekeri-tavi leágazás után lehet megtalálni.

Megtörtént a terület szúnyog- és kullancsirtása is, a meteorológiai intézet előrejelzéséből pedig már a hét közepén tudtuk, hogy gyönyörű idő várható jövő hétre: a kánikula el fog múlni, és körülbelül 27-29 fokos, esőmentes, ideális fesztiválidő várható. Mindehhez sok árnyékos helyszín is tartozik, profi vendéglátó- és szórakozóhelyek várják a fesztiválozókat: többek között lesz egy 1200 m2-es, légcserélő-berendezéssel, plazmatévékkel felszerelt színpad, de a Nagyszínpaddal szemközti 400 m2-es EFOTT Csárdában árnyékkal védett helyen üldögélhet a közönség a koncertek ideje alatt, majd mikor ezek véget értek, öttagú cigánybanda fogja húzni a talpalávalót egészen reggelig.

A nyár kihagyhatatlan fesztiváljáig már csak hármat kell aludnunk.

- efott.hu -

[2007.07.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még