2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Vincabi
ChilZim Entertainment
Legnépszerűbb csengőhangok

Nem szekszdrogszrákenrol, viszont pozitív

Vicabi néven tért vissza néhány év után a zenei élettérbe. De ki is?

- Kezdjük azzal hogy ki is az a Vincabi? Ha jól tudom pár évvel ezelőtt teljesen más zenei körökben és stílusban tevékenykedtél?
- A becsületes anyakönyvezett nevem Vincz Szabolcs Richárd, lehet találgatni hogy jön ki a Vincabi :) Valóban pár évvel ezelőtt volt egy zenekar amiben énekeltem de a sorozatos sikertelenség miatt (is) feloszlott. A vége felé már nagyon más zenékben gondolkodtam, gondolom ez is közrejátszott. Nagyon örülök hogy így alakult és a saját utamat tudom járni, ami teljesen más minden téren mint amit akkor csináltam, tudod én ilyen önmegvalósító, kisérletező gyerek vagyok :)

- Mégis jópár évig szinte semmilyen zenét nem hallhattunk tőled, eltüntél teljesen.
- Így van, 2005 volt a fordulópont az életemben. Sok minden történt velem a magánéletemben is. A múltat lezártam 100%-ig, nem nézek vissza és nem tartozok elszámolással senkinek csak egy valakinek, aki előtt szégyellek is sok dolgot amit tettem. 2005-ig is írogattam dalokat de végre kialakult egy olyan zenei stílus ami elég színes de mégis sajátomnak érzem és egységet alkotnak a dalok.

- Beszéljünk a közelgő albumról. Milyen is az a "Vincabi" stílus, hány szám lesz, hol készül?
- Az album címe Frunkpunderground lesz, aki látta a “Cucc” című filmet az tudja mi a frunkp. Sok stílus keveredik a lemezen, a hip-hop, funk, jazz, rock de én egy egészséges Frunkp albumnak nevezem, haha :) Kb 10-12 szám lesz rajta és 2007 ősz a várható megjelenés. A kis házi stúdiómban raktam össze a lemezt, a Pixánál énekeltem föl és ott is keverjük. Néhány közreműködő: Eckü, Gabó és ami még nem fix de elképzelhető Jolie, Fluorid meg tényleg bárki akiket vagy mint embert, vagy mint hangot szeretek.

- Hogyan, hol lesz a lemez elérhető?
 -Ez egy jó kérdés, sok verzió van. A Chilzim-es arcokhoz társulok a kölcsönös segítségnyújtás jegyében, valamint hamarosan indul a honlapom ahonnan letölthető lesz, hogy ingyen vagy sms-ért az még a jövő zenéje, valamint természetesen postai utánvéttel. Ha összejön minden és sikerül korrekt terjesztőt találni akkor remélem hogy a sarki trafikban is kapható lesz.

- Milyen zenéket hallgatsz, kik voltak, vannak rád hatással?
- Huh, hát rengeteg. Vannak nagy kedvencek stílustól függetlenül mint pl. Prince, Meshell, Roy Hargroove, The Roots, Talib Kweli, Mos Def, Nate Dogg, de pl. az egyik legnagyobb kedvenc Madonna : Bedtime Stories albuma de ha megkérdezed melyik a kedvenc koncert lemezem akkor az pl a Sade: Lovers Live, Alicia Keys : Unplugged koncertje és az Iron Maiden : Live After Death-je, szóval bármi jöhet ami nekem tetszik.

- És a magyarok….?
- Hát kevés Magyar zenét hallgatok. Akiket tehetségesnek tartok az pl. a Gruppen Family, a saját stílusukban nagyon igényesen megcsinált zene, de pl most a Kezdet Phiai-t hallgatom a kocsiban, aztán ott van a Jolie is aki az egyetlen arc itthon aki a G-Funk-ot erőlteti és mostanában kezd jól rapelni :) 

- Miről szólnak a szövegek?
- Hát nem a szekszdrogszrákenrol a fő csapás :) El tudom kapni az ilyen típusú zenéket is de hamar megunom. A szövegekben pozitív dolgokról írtam, elég személyes jellegűek. Sok dolog van ami felgyülemlett bennem az elmúlt évek során, most kiírtam magamból.

- Néhány számcím elöljáróban?
- Ez nem egy funky dal, A sztár, (2005) Ébredés Éve, Doo Bop Pop

Shaft

[2007.08.01.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
tiriána 2007.09.06. 09:55 • [2]
Hallottam a régi zenekaroddal készült albumodat,az nem tetszett nagyon, de a hangod jó, és bízom benne, hogy sikeres leszel, és az albumod is elismerést fog kiváltani.csak így tovább.sok sikert! szorítok neked.
tiriána 2007.09.06. 09:48 • [1]
nagyon jó az albumod!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még