2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
K. O. az Arénában az Irigy Hónaljmiriggyel
Képgalériák
Irigy Hónaljmirigy - Sopron
Kapcsolódó Kiadványok
Irigy Hónaljmirigy (IHM): K.O. Média
Kapcsolatok
Irigy Hónaljmirigy (IHM)

Élő Irigy Hónaljmirigy buli Sopronban

Egy fergeteges Irigy Hónaljmirigy koncertnek adott otthont augusztus 5-én Sopron, közelebbről pedig a Lővér Camping, ahol a fiúk hozták a szokásos vicces, szuper formájukat. A bulin főleg az új nagylemezről, a K.O. Médiáról hangzottak el dalok, de felcsendültek a régi klasszikusok is.

Az esti 19 órai kapunyitásnál még úgy tűnt, hogy erre a bulira bizony nem sok ember fog összegyűlni, hiszen akkor még alig érkeztek egypáran. Mivel a hatalmas plakátokon a kezdés 20 órára volt kiírva, ezért erre az időpontra már jóval többen jöttek. Mint később kiderült, ez egy téves időpont, hisz a koncert csak 20:30-kor kezdődött, a jegypénztárnál állók szerencséjére, mert ekkor már körülbelül 100-an álltak sorba, ugyanis nemcsak elővételben lehetett a jegyeket beszerezni, hanem a helyszínen is.

Villogó fejlámpák, esküvő, Fiesta és még sok minden

A színpadra lépéskor a közönség elcsodálkozott azon, hogy mit kerestek a srácok fején a villogó fejlámpák. A felkonferálás után kiderült, hogy ezek az „Anyáddal jártam” kellékeiként szolgáltak (de amúgy senki sem értette, hogy miért). Ezután Papp Feri és Ambrus Zoli rögtönzött „Bazi nagy lagzija” következett, aminek a végén a vőlegény a menyasszonyra nézve elmenekült, a vőfélynek hála. Ekkor felcsendültek a „Nem élhetek pia nélkül” dallamai. Az egészséges életmódra buzdítás (hisz volt itt „Halál a májra” és „Tiszta vizet igyanak az állatok”… is) után a Fiesta lépett színpadra, akik még mindig nem tudják, hogy hol van Mexikó.

Egy sztárvendéget is hoztak magukkal, Emilió (Sipos Tomi) személyében. Ebben a blokkban hallhattuk még a „Mirigy himnuszt” egy orosz kórusmű átdolgozásban, ami nekem még jobban is tetszett, mint az eredeti. A szám befejezése után a fiúk szokásukhoz híven néhány embert a színpadra kértek egy mini Megasztár céljából. A három bátor jelentkező közül a legkisebb nem lehetett 3-4 évesnél nagyobb, de mégis lámpaláz nélkül énekelte a „Numerakirálynőt”. A másik két jelentkező szintén gyerek volt. Mint utólag kiderült, egy testvérpár szerepelt.

Az Omega fellépés megzavarása

Az Omega fellépését Vazul néni zavarta meg, aki most sem tágított, míg le nem vették a hangerőt, illetve míg nem gitározhatott és dobolhatott egy jót. Hallhattuk még a Muppet Show-ból ismert „Mahnamahna-t”, idő közben pedig Sipos Tomit Győzike (Varga Győző) hívta fel telefonon, aki megmutatta, hogy ő egy igazi Showmen. Az Uni cum laude és a Kox is tiszteletét tette az este folyamán, de egy külföldi sztárvendég is megtisztelt minket Dj. Ötzi személyében, aki bemutatta, hogy milyen az igazi Numerakirálynő. Mindezek után Rómeó és Júlia szerelmének lehettünk szem- és fültanúi. Természetesen Bódi Gucci és a Nagyecsedi Fekete Csecsek sem hiányozhattak a koncertről.

Egy fergeteges finálé

Bódi Gucciék után úgy tűnt, hogy ennek a remek estének már vége is lett, de szerencsére sikerült a fiúkat visszatapsolni a színpadra. Hirtelen megjelent Karel Gott és zenekara, akik egy „Huncut Karnevált” rendeztek. A Numerakirályok elkalauzoltak minket egy discoba, majd az est zárásaként újra hallhattuk a Mirigy himnuszt, ezúttal az eredeti változatban.

Akik megvették a jegyet és eljöttek a koncertre, garantáltan nem bánták meg, hisz egy fergeteges buliban lehetett részük, aminek a végére a tömeg 90 százalékának (de lehet, hogy 100 százalékának) garantáltan megfájdultak a nevetőizmai.

– Korcz Brigitta (Bridge) –

[2007.08.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még