2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Motörhead oldal

Kilmister szárad vagy nem?

Mi az igazság Lemmy Kilmisternek, a Motörhead frontemberének az egészségi állapotáról?

A Motörhead arra kényszerült, hogy lemondjon néhányat a nyári európai fesztiválokból és átütemezze a többi programját. Nemrég ugyanis az orvosok megállapították, hogy az alapító és frontember Lemmy Kilmister súlyos kiszáradásban szenved, ami kimerültséghez vezet, így azonnali szabadságra és pihenésre utasították.

„Egy öreg harcossal, mint Lemmy, nem könnyű olyan szokásos, egészséges dolgokról beszélni, mint a kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő folyadékbevitel”, mondta Todd Singerman, menedzser. „Például, amikor a zöldségfogyasztás fontosságáról beszéltem vele, egyenesen a szemembe nézett és azt mondta: „miről beszélsz Todd! A sültkrumpli is a zöldségek kategóriájába tartozik!” Akkor el lehet képzelni, hogy mi lenne, ha azt mondanám neki, hogy több vizet kellene innia, mert Európában a nyár őrülten forró. Habár igazából Lemm már tett egy erőfeszítést azzal, hogy ráadás jégkockákat tett a whiskeyjébe és a kólájába.”

A dobos, Mikey Dee egy hatalmas hőségben zajlott közelmúltbeli fellépés kapcsán elmondta, hogy 8 üveg energia italt, valamint vizet kell innia ahhoz, hogy átvészelje ezeket a koncerteket ájulás nélkül. Lemm pedig csak izzad, annak ellenére, hogy whiskeyt és kólát iszik. „Franciaországban a Fury Fesztiválon az utolsó számunk után mondtam neki, hogy ne menjünk vissza ráadásra, és hogy abba kellene hagynunk, mert igazán úgy éreztem, hogy hamarosan összeesek. Azt mondták nekünk, hogy 130 fok felett volt a színpadon, de ő makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy még legyen egy kis ráadás. Sikeresen előadtuk az „Ace Of Spades” című dalt, ekkor azt mondta, hogy „nem Mikkey, előadjuk az „Overkill”-t, csak lehet, hogy kicsit lassaban fogjuk játszani.”

Ezek után érdekes, hogy a diagnózis szerint Lemmynek súlyos az állapota – nevetett a menedzser. „Nem kell kiszínezni a történetet! Az egyszerű igazság, hogy Lemmy a klasszikus rock’n’roll könyörtelenül pusztító ereje, aki büszkén szembeszállt az évtizedek emberi gondolkodásmódjával, de még egy ilyen könyörtelenül elsöprő erőnek is szüksége van néha egy kis karbantartásra.”

- Motorhead PR -

[2005.07.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még