2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Részletek
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Még lehet jelentkezni a BellaTours-nál a Sztárrepülőre!

Az immár hagyománnyá vált Sztárrepülő idén is felszáll és a napfényes görögországi tengerparton landol. A különleges utazáson exkluzív kiválóságok vesznek részt.

Augusztus 27. és szeptember 3. között Rodoszon a fürdésé, a napozásé és a bulizásé lesz a főszerep a sztárok, valamint a velük utazók számára. S hogy kik is lesznek azok az ismert és népszerű személyek, akikkel együtt nyaralhat az, aki a kikapcsolódásnak ezt a formáját választja?

Nos, nem is húzzuk tovább az időt, inkább eláruljuk az igazán kecsegtető névsort: a gép fedélzetén tehát olyan sztárok kapnak majd helyet, mint az RTL-Klub műsorvezetője, Valkó Eszter, a Szeress Most című sorozat kiválósága, Müller Attila, az ismert danceduó, Josh és Jutta, illetve Majka, Pápai Joci, Lovegun, Ricky, Pflum Orsi, Palcsó Tamás, Kefir és Czutor Zoltán, a Belmondo tagja, illetve Kristóf, a VIVA műsorvezetője.

Programok elsőkézből

A szervezőktől megtudtuk, hogy számos közös program vár mindenkit. Szeretettel várják majd a résztvevőket egy felejthetetlen karaoke estre, ahol együtt énekelhetsz a kedvenceddel akár külföldi, akár hazai slágert is. Természetesen ellátogatnak majd egy görög estre is, ahol a sztárok előadják saját slágerüket és az út meghirdetői remélik, hogy arra is lesz lehetőség, hogy a helyi zenészek hangszerein játszanak. Na meg persze nem maradhatnak el a mindennapos vízi – legyen szó akár a tengerről, akár a medencéről – bolondságok sem. S hogy mit értünk ezalatt? Többek között közös röp- és vízilabdázást, banánozást és még sokféle más kikapcsolódást.

Te is utazz velük!

A 8 napos utazás ára – ellátástól és szállástól függően – 60 és 120 ezer forint között mozog. Az utazás részleteiről a Bella Tours utazási irodában (Budapest, V. Szemere u.19.), illetve a 70-452-7781 -es számon adnak felvilágosítást.

Ezután nem is maradt más, minthogy nagyon jó utat és nyaralást kívánjunk, mert egy biztos: ilyen környezetben, ilyen útitársakkal, ilyen programok mellett unatkozni garantáltan nem fog senki sem!

- Bíró Zsolt -

[2007.08.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még