2024. július 3. | szerda | Kornél, Soma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Xtrike a weben
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Extrém sporthoz élő zene

Egész napos díjazásos és bemutatkozó fesztivált rendez Miskolcon az XTRIKE, vagyis az Extrém Sporthoz Élő Zene Egyesület szeptember 15-én a Factory Arénában, a Vasgyár utcán.

A rendezvényen fellépő ismert Borsod-Abaúj-Zemplén megyei zenekarokon kívül a szervezők várják minden olyan borsodi amatőr együttes jelentkezését is, akik a 2006-2007-es évben alakultak, és eddig kevés fellépési, bemutatkozási lehetőséget kaptak.

Műfaji megkötöttség nincs, de elsősorban a rock, a rap, a funky és az alternatív zenekarokra számítanak a rendezők. A fesztiválra érkezőknek a bemutatkozási lehetőség mellett egy versenyt is szerveznek, de minden fellépő csapat nyereményben részesül. Az ajándéktárgyak mellett stúdió- és próbatermi lehetőséggel, koncertszervezéssel, és országos zenei magazinban való bemutatkozással segítik a tehetséges megyei zenekarokat.

Az internetes oldal is feltétel

A fellépő csapatok kiválasztása az internet segítségével történik majd, a nevező zenekarnak rendelkeznie kell fotóval és demóval, de fontos, hogy internetes oldaluk is legyen. A szervezők azt kérik, hogy azon együttesek, akik nem rendelkeznek saját webfelülettel, azok regisztráljanak egyet legalább olyan ingyenes tárhelyeken, mint például a www.zajlik.hu, hiszen a fellépés szempontjából fontos, hogy a nevezők mindenki számára elérhetőek, hallgathatóak, és ellenőrizhetően fiatal Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek legyenek.

Az indulni kívánó csapatok oldalainak a linkjét az egyesület a saját oldalán (www.xtrike.com) közzéteszi, majd a legjobb hat-nyolc zenekarnak adatik meg a fellépés lehetősége a fesztiválon.

Szeptember 1-ig várják a jelentkezőket


A zenekarok e-mailben az xtrike@freemail.hu címen-, vagy levélben az XTRIKE Egyesület, Miskolc Győri Kapu 95. 6/2-ben jelentkezhetnek. A nevezési határidő szeptember 1.

A szeptember 15-i rendezvényen egyébként amatőr kerékpáros (BMX-es) versenyzők is indulhatnak, ők a délután folyamán egy „BMX BEST TRICK JAM” versenyben vehetnek részt, itt az első három helyezett részesül nyereményben. A biciklis indulók számára is ingyenesen lehet majd nevezni, erre módjuk és alkalmuk a helyszínen lesz délután háromtól.

-ej-

[2007.08.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.29.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
A tizenhétszeres Grammy-díjas...

Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
beszámolók még