2024. július 3. | szerda | Kornél, Soma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Eláruljuk miről olvashatsz a hétvégén!

A Zene.hu-t mindennap érdemes olvasni. Ma megsúgjuk, hogy mi az, amiért érdemes ezen a hétvégén is ellátogatni a site-ra.

Szombat reggel, mikor már talán Te is felébredtél, s a napocska a hasadra süt, mi akkor egy friss hírrel kedveskedünk, amelyet a Sebő Ferencet koncerttel köszönti a Duna Televízió cím alatt találsz meg.

Fél egykor azt is eláruljuk, hogy a Carnia tovább folytatja. Ám hogy mit és hogyan, azt most nem áruljuk el, nézz fel hozzánk ebéd után, s mindenre fény derül.

Nagy a titkolózás a születésnap körül címmel jelenik meg egy írásunk három óra után, amelyből megtudhatod, hogy miféle születésnap az, amelyet ilyen nagy titkolózás övez. Kár lenne kihagyni!

Kánikula várható! Az énekesnő lemondta a fellépést elnevezésű írásunkkal 5 óra után jelentkezünk, s ha érdekel, hogy melyik énekesnő és hol mondta le a fellépést, akkor kattints este is a Zene-hu-ra, mert garantált, hogy itt mindig elsőkézből értesülhetsz a zenei hírekről.

Zenészek feigyelmét hívjuk fel egy kihagyhatatlan lehetőségre este 8-kor, amelyből megtudhatod, hogy mit is ajánlunk nekik. Természetesen nem csak muzsikusoknak ajánljuk.

Vasárnap délelőtt hagyunk egy kicsit pihenni, mert azért jóból is megárt a sok. Ám ha valaki azt hitte, hogy eltelhet egy nap érdekes anyagok nélkül, akkor az nem ismeri még eléggé a zene.hu-t. Ennek fényében délután 4-kor egy érdekes cikkel jelentkezünk, amelyet megtalálsz a A látványra törekszik a kiváló táncos cím alatt.

Varga Zsuzsával barkácsolásba kezdtünk, s hogy ennek mi lett az eredménye, azt meglátod te is, ha benézel hozzánk 5 óra után.

Este 6 óra után pár perccel a remek fiatal énekesnő Lola születésnapjáról adunk hír, mégpedig arról, hogy élő adásban ünnepelte meg.

Emellett természetesen 8 órakor a nap bölcsessége következik és 9 órakor jönnek a viccek, csak hogy mindenkinek vidáman induljon mindkét napja.

– Bíró/Havassy –

[2007.08.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.29.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
A tizenhétszeres Grammy-díjas...

Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
beszámolók még