2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Foci körülvesz
Kapcsolódó cikkek
Ganxsta Zolee, a sportbarát zenész
Kapcsolatok
Ganxsta Zolee
Hevesi Tamás
Legnépszerűbb csengőhangok

Vakmerő akció! A zenészeket nem érdekelték a dudáló autósok

Nagyobb gond nélkül megúszták első akciójukat „A Foci Körülvesz” mozgalom mindenre elszánt tagjai, s mivel a kezdeményezés résztvevői azt hangoztatják, hogy bárhol, bármikor lehet rúgni a labdát, csak az a lényeg, hogy mozogj és érezd jól magad, ezért a belváros egyik forgalmas csomópontján állították meg a forgalmat múlt hét csütörtökön, nem törődve a dudáló autósokkal.

A Foci Körülvesz alapító tagjai, Konta Barbara, Nacsa Olivér és Hevesi Tamás, a budapesti Bank utca – Hold utca kereszteződését választották első akciójuk helyszínéül. (Mivel a mérkőzés egybeesett Ganxsta Zolee kislánya, Zoé születésének időpontjával, így a negyedik alapító nem volt jelen a forgalommegállító akción.) A játékhoz csatlakoztak – köztük sok zenésszel - a Magyar Médiaválogatott tagjai is. A kereszteződés kellős közepén együtt rúgta a bőrt Josh és Jutta, LL Junior, Cozombolis, valamint Gál Csaba ’Boogie’ is, mit sem törődve a forgalommal.

Életem a foci

- Mivel az életem a foci, így már rengeteg helyen játszottam, de útkereszteződésben még nem. Egy kicsit izgultam, hogy a rendőrök majd elzavarnak minket, de szerencsére ez a helyszínen fel sem merült. Igaz, a körülményekhez képest mi is jól viselkedtünk, hiszen, nem várakoztattuk sokáig az autósokat, néha félreálltunk, hogy hadd menjen a dolgára az, aki nagyon siet, de sokan inkább végignézték a meccset – nyilatkozta a „gerilla mérkőzés” után Hevesi Tamás.

A Magyar Médiaválogatott tagjai, Beleznay Endre, Németh Lajos, LL Junior, Cozombolis, Josh és Jutta, Ács Bálint, Leó és Orosz Barbara, valamint elnökük, Földesi János is megalakulása óta figyelemmel kísérik „A Foci Körülvesz” mozgalmat. Úgy gondolták, részt vesznek a közös meccsen, és ha jól sikerül, csatlakoznak a kezdeményezéshez.

- A mozgalmat pontosan az mozgatja, ami a Médiaválogatottat, vagyis a foci szeretete, és ez a mostani mérkőzésen is bebizonyosodott. A forgalommegállító akció után a Szabadság téren folytattuk a játékot, és csak azért hagytuk abba, mert már mindenkit szólítottak az egyéb elfoglaltságok, de remélem hamarosan újabb közös meccsen játszhatunk! – mondta Cozombolis Leonidas Péter, a Cozombolis énekese és a Magyar Médiaválogatott tagja.

Folytatás várható

A mozgalom alapítói és az immár lelkes és nagyszámú csatlakozók tábora nem hagy fel a furcsa helyszíneken történő játékkal, mert miden körülménytől függetlenül „A Foci Körülveszi”, tehát jobb lesz figyelni, mert folytatás várható!

-ej-

[2007.08.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még