2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
DanceRiders: Vigyázok Rád
Kapcsolatok
DanceRiders
Legnépszerűbb csengőhangok

Így vigyázzanak Rád is!

Egy nagyon kellemes  felvételt hallgathattam meg egy nagyszerű DJ párostól, amelyben egy szívet melengető hölgy (E-R-Y) hangja is felcsendül. A zene fülbemászó, dallamos, harmonikus.

A kezdeti kedves kis csilingelést felváltja az énekesnő hangja, ami egyszerre elvarázsol és „felemel.” Egy olyan érzésvilágba repít, amit szinte mindenki átélt már, esetleg arra vár, vagy épp benne él… Ez a csodálatos érzés, pedig nem más, mint a szerelem. Talán ezért is érzem úgy, hogy ez a dal mindenki számára tartogat valami mondani valót.

Az ének egy visszaemlékezés. A legelső találkozás pillanatait idézi fel. „Emléked régóta bennem él, egy nyári este gyúlt a szenvedély”. A következő szövegrészben máris a kiábrándító valóság talaján találjuk magunkat. A magányosság érzetének felismerése szörnyű fájdalomként hasit belénk. Később reménykedve tekint a jövőre, bizalmat szavazva az újnak és a változásnak: egyszer minden újra a régi lesz. S a zene is ezt támasztja alá, amely tökéletes harmóniában van a szöveggel. ”Egy új tavasz vár ránk és színes éjszakák, Mint régen örülten ég a vágy”.

Ezt követően a lágy dallamokból kitör az énekesnő hangja a „Vigyázok rád” felkiáltással. S bizony ki ne féltene, óvna jobban minden gonoszságtól, mint az, aki tiszta szívvel szeret minket.

Az utolsó versszakban mintha valóra vált volna egy álom. S bár félénken közelednek egymáshoz, a vágy beteljesülni látszik: ”álmunk valóra vált hirtelen, tied lett mindenem”. A dal szövegének írója olyan aprócska dolgokon keresztül mutatja be a szerelem szépségét, mint egy finom csók, vagy éppen egy gyengéd ölelés. Csupa kedvesség, amire vágyunk. ” Érintésed úgy felkavar, mint forró nyáron egy nagy vihar” .Ez az az érintés, amit nem feledünk, amibe beleborzongunk és még a gondolatától is kellemes melegség tölti el a szívünket. Egy olyan különleges, meghitt hangulatot teremt a dallamvilágával, amiben jó lenne oda bújni valakihez, és szelíden a fülébe suttogni: Vigyázok Rád!..

Mindamellett hogy zeneileg egy teljesen profi munkával állunk szemben, el kell ismernünk a két fiatal tehetségét, a zene iránt mutatott végtelen alázatukat. Azonban nem szabad elfeledkeznünk a dal lelkét adó érzelmes szövegről, amely Takács Kriszta tollából való. Érdeklődéssel várjuk a folytatást!

– Stefanics Julianna –

[2007.09.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még