2020. július 9. | csütörtök | Lukrécia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információk
Kapcsolódó cikkek
Hazánkba látogat az Ill Nino
Nagyágyúk a Kultiplex-ben
Kapcsolatok
Checkpoint Charlie
Ictus
Insane
Legnépszerűbb csengőhangok
My Small Community
Kapcsolódó események
Insane, My Small Community, Checkpoint Charlie
[2007. szeptember 11.
kedd 20:00]

Jótékonysági koncert a balesetet szenvedett zenekar javára

Sajnos szomorú apropó miatt, de annál nemesebb céllal rendeznek koncertet szeptember 11-én, este 8-kor Budapesten a Kultiplex-ben. A rendezvény teljes bevételét a spanyol Ictus zenekarnak ajánlják fel, akik nemrég súlyos autóbalesetet szenvedtek, egyikük állapota válságos. Az eseményen fellép az Insane, a My Small Community és a Checkpoint Charlie is.

Ez a koncert remélhetőleg mindenki számára különleges lesz. Igaz, hogy ez a szokásos BPRNR Tues-Die szériának nyitóbulija, ám mégis picit más lesz, már csak azért is, mert eredetileg ez a koncert nem volt betervezve.

Példás összefogás

Az este apropója, hogy a spanyol Ictus zenekar – akik jó pár éve barátságban vannak az Insane-el – a legutóbbi turnéjukon, augusztus elején súlyos balesetet szenvedtek Fehéroroszországban. A mai napig az egyik tag állapota válságos, bár már a kómából felébredt, de a mostani jelek szerint a végtagjait a jövőben már nem fogja tudni használni. A kórházi ápolása valószínűleg még sokáig eltart majd, ezért a koncert teljes bevételét nekik szeretnék felajánlani. A belépőjegy mellett lesz egy másik kassza is, ahova szintén várják az adományokat.

Az Insane lesz a főzenekar

Az este főzenekara az Insane lesz, akik ősszel ismét Nyugat Európában fognak turnézni, és mellette folyamatosan készülnek a negyedik nagylemezük anyagával. Legközelebb majd csak december lepnek fel ismét Budapesten. A két vendégzenekar pedig nem más lesznek mások, mint a My Small Community és a Checkpoint Charlie.

Az est apropója tehát sajnos tragikus, de ha már a baj megtörtént, akkor már csak annyit lehet tenni, hogy csatlakozunk az összefogáshoz, és segítjük a bajbajutott zenészt. A zenei élmény pedig a szomorú tények mellett is remeknek ígérkezik.

– BPRNR/Havassy –

[2007.09.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még