2020. június 2. | kedd | Kármen, Anita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
„Ne fürgyé le”: új neve lesz a Hegyaljának?
Mit keresett Hiller István a felvételizőknek rendezett bulin?
Kapcsolatok
Balaton zenekar
Dévényi Ádám
Európa Kiadó
Grand Hotel Budapest
Hiperkarma
Jazzékiel
Legnépszerűbb csengőhangok
Menyhárt Jenő
Müller Péter Sziámi
Plastic Heaven
Stereomilk (Milk)
Sziámi
Kapcsolódó események
Európa Kiadó, URH
[2007. szeptember 14.
péntek 20:00]
Jazzékiel, Hiperkarma, Stereomilk
[2007. szeptember 15.
szombat 20:00]

Százéves az Artisjus - Hogyan ünnepel a jogvédő iroda?

Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda egyesület fennállásának 100. évfordulójára nagyszabású, kétnapos születésnapi bulit szervez az egyesület a Gödör Klubban, amelynek ideje szeptember 14-15.

Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület a zenei és irodalmi szerzői jogok közös jogkezelő szervezete. Tagjai között található közel 1200 zeneszerző, szövegíró, irodalmi szerző és zeneműkiadó. Most egy kétnapos születésnapi ünnepséget szervez, amelyen számos vendég teszi majd tiszteletét. Mindkét nap fellépői szerzői oldalról rendkívül erősek, szövegvilágukban, illetve zeneileg is.

Egyedi hangulatú dalok, erős dalszövegek az első napon

Péntek este az egyedi hangulatú dalairól ismert dalszerző, Dévényi Ádám lép elsőként a színpadra, közéleti dalait előadva. Utána Európa Kiadó dalokat is játszik az erre az alkalomra New Yorkból hazarepülő Menyhárt Jenővel kiegészülő Balaton zenekar, majd az est egyik csúcspontjaként a Sziámi zenekar saját dalai mellett URH műsorral készül, Müller Péter Sziámi és Menyhárt Jenő főszereplésével. Az est utolsó fellépője az erős dalszövegeiről, nyers előadásmódjáról ismert, új generációs szentendrei hang szólal meg a Sajnos Batár zenekar által.

Fiatalabbak kapják a főszerepet

A második napon, szombat este a fiatalabb generációé a főszerep. Elsőként a fiatal és tehetséges Grand Hotel Budapest ad koncertet, majd a jazzrock és hiphop keverékeként létrejövő Jazzékiel mutatja meg, hogy mennyire átjárhatóak a műfaji határok. Az est megkoronázásaként a Hiperkarma koncertjére kerül sor, ahol egy teljesen újfajta zenei- és szövegvilággal ismerkedhet meg a közönség. A fesztivál utolsó fellépője a fiatal, egyre nagyobb közönséget vonzó Stereomilk zenekar, amelynek létrehozó frontembere Szekeres András, a Junkies zenekar énekese.

Remek alkalom lesz tehát azoknak, akiket érdekel a színvonalas zene, és egy igazán kellemes hétvégét szeretnének eltölteni a Gödörben. Emellett még egy különleges születésnapost is felköszönthetnek, hiszen ahogy írtuk: száz éves az Artisjus!

– Gödör Sajtó/Havassy –

[2007.09.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még