2020. augusztus 9. | vasárnap | Emőd nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információ
Kapcsolatok
Hallgass.hu
Legnépszerűbb csengőhangok

Zenei közösségi oldal indult - A bárányok is őket hallgatják!

Sokan már csak legyintenek, ha egy új honlap beindulásáról szólnak a hírek, hiszen se szeri se száma a sok oldalnak. A Hallgass. hu azonban más mint a többi, ugyanis nem csupán egy legális zeneletöltő oldal, hanem számos olyan lehetőséget is magában rejt, amely vonzóvá teheti a netezők számára. Az alábbiakban a weblap kínálataiba tekintünk bele.

A Hallgass.hu egy zenével foglalkozó közösségi portál – mai divatos szóval élve egy web 2.0-s alkalmazás – , amely nem csupán egy legális zeneletöltő oldal, ahol megtalálhatóak a zenei stílusok legjobbjai. Ráadásul nem csupán egy programkereső portál, ahol böngészni lehet a kínálatot, hanem egy olyan tartalomszolgáltató, ahol a tartalmat a látogatók alakítják ki. Ennek értelmében a Hallgass.hu szerkesztője lehet bárki, aki regisztrál, és részese akar lenni egy igényes zenére és programokra nyitott közösségnek. A lap munkatársai fiatal, tettre kész emberekből állnak, akik várják és igénylik is a „kívülről” jövő segítséget, azaz minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadnak, mert vallják: így lehet olyan az oldal, amilyennek lennie kell!

A kezelhetőségen van a hangsúly

Az alapvető cél az alternatív megjelenési felületet biztosítása a zenekaroknak és kezelhető formába önteni mindazt, ami zene. Az ötletgazdák egy színvonalas, könnyen áttekinthető és kezelhető arculatot alakítottak ki, hogy minél gördülékenyebben lehessen hozzájutni azokhoz az információkhoz, amelyek az egyes látogatókat érdeklik. Természetesen vallják, hogy emellett szükség van az egyedi honlapokra is, hiszen minden zenekarnak egyéni stílusa van, de sokszor egyszerűbb lenne, ha lenne egy közös információs felület.

Kényelem, hogy otthon érezd magad

Az alapvető funkciókon kívül számos kényelmi szolgáltatásokkal is jelentkeznek. Minden tartalomhoz biztosítanak külön RSS hírcsatornát, amivel még könnyebb követni a különböző friss információkat, minden érdeklődő és vállalkozó kedvű vezethet blogot, tölthet fel galériát, szinte mindenhez hozzá lehet szólni. A böngészőbe építhető keresővel villámgyorsan megtalálható minden. A programajánlóban minden pontosan felkerül, így nem kell különösebben azzal sem foglalkozni, hogy melyik vendéglátóhely hol van, merre tálalható. S persze az sem elhanyagolható, hogy így a szórakozóhely számára is reklám a megjelenés.

Zenekaroknak is remek lehetőség

Remek kiugrási lehetőség az oldal továbbá azoknak is, akik zenélnek vagy együttesben játszanak. Ugyanis így ismertséget szerezhet az, aki elég bátor arra, hogy zenét töltsön fel feltegye a dalszövegeket vagy éppen képeket, videóklipeket. Na meg persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy a legfrissebb koncertidőpontokat is közölni lehet, s a bolgból is sok érdekes információt lehet a világ tudomására hozni. Sőt a látogatók akár olyan mértékben is felfigyelhetnek majd egy-egy zenekarra, hogy esetlegh a koncertek közönsége is a vendégekből kerülhet ki.

A legjobb zenekarokat exkluzív díjakkal is jutalmazza a szerkesztőség. Egy regisztráció elég lehet ahhoz, hogy egy csapat következő – vagy netán első – lemeze Magyarország egyik legjobb stúdiójában, profi körülmények között készülhessen el, mégpedig az oldal jóvoltából. Az sem mellékes, hogy teljesen ingyen. S ezzel még nincs vége: a Hallgass rendezvényein, koncertjein fellépést és megjelenést is biztosítanak az együtteseknek. A hírlevélből időben és részletesen tájékozódhat minden erre fogékony zeneszerető egyén.

Tehát tessék felkészülni, mert a Hallgas.hu-ból dőlni fog a zene, minden formájában.

– Havassy –

[2007.09.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
énekest keresünk zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2020.08.01.]
Meyer 7M altszaxofon fúvóka zenész » fafúvós [2020.07.18.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Képes beszámoló - AKÁRKI - moralitás-játék a Dóm téren
Bodolay Géza rendezésében 2020....

Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Az ΞMΞLΞT idei első koncertjét a Barba...

Duett koncert Tompos Kátyával és Dolhai Attilával
Musical koncert a Madách Színház tetőteraszán - képekben
Musical sztárok a szabad ég alatt - képekben
Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
beszámolók még