2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Erdőhegyi Bigitta klipforgatása

Erotikus klipben Erdőhegyi Brigi

Forró hangulatú klipet forgatott Erdőhegyi Brigitta, aki a legtöbb jelenetben, látszólag boldogan viseli a nem sokat takaró szexi fehérnemüket. Nekünk azonban elárulta, nagyon feszengett a stáb előtt ilyen lenge öltözetben. Az Engedj el! című albumról ez már a második nóta, mely klip formályában is életre kel.

Már egyre kevesebb embernek kell bemutatni a kellemes hangú énekesnőt, Erdőhegyi Brigittát, aki Sophia Loren fiának, Carlo Pontinak világraszóló esküvőjén fakadt dalra. Akkor már sejthette a szőke énekesnő, hogy ez a felkérés igencsak feldobja majd az ázsióját a pop szakmában.

Így is történt, ezért nem csoda, hogy a lány legújabb, Kis meglepetés című számának klipforgatására sokan voltak kíváncsiak. Brigi nagyon profin vette az akadályokat, bár a ruházatával akadt némi gondja.

- Bevallom, nagyon zavart, hogy egy szál fehérneműben kellett a kamerák és a stáb elé lépnem. Szégyenlős vagyok és ez most nagyon érződött rajtam, hiába voltak igazán elegánsak és gyönyörűek a falatnyi ruhák – mesélte Brigi.

A klip hangulata egy boldogan és romantikusan eltöltött szombat éjszaka utáni vasárnap reggelt mutat be. Egy szerelmes pár végignyúlva a hatalmas francia ágyon élvezi egymás társaságát. A jóképű hódítót nem más alakítja, mint az előző klipből már megismert ifj. Latabár Kálmán.

- Latyinak még az Engedj el! című dal klipforgatásán ígértem meg, hogy hamarosan újra együtt fogunk dolgozni. Összebarátkoztunk és nagyon jól szót értünk egymással, nem is tudtam mást elképzelni magam mellett ebben a számban, csak őt – árulta el a lány.

A klipben Brigit egy tálca finom falatokat felvonultató reggelivel ébresztette párja, minden mozdulatukból árad a finom erotika. A klipben a rendező nem nélkülözte a romantika szerves elemének számító epret, tejszínhabot és a csokoládét sem.

Az elkészült művet pár héten belül bemutatják, addig még egy kicsit csigázzák a rajongók érdeklődését. Brigitta első nagylemezéről úgy tűnik ez volt az utolsó dal, amiből klip készült, hiszen az énekesnő ősszel már egy új albummal akarja megörvendeztetni a zene szerelmeseit.

mori

[2005.07.13.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
oliware 2005.07.27. 13:06 • [1]
Nagyon tetszettél a legújabb videoklipedben!!
Mikor jön végre ki a nagylemezed?

A www.brigi.net honlapodon nézegettelek nagyon jó előadó vagy.
Nagyon médiával te is sztár leszel...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még