2024. július 1. | hétfő | Tihamér, Annamária nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információ
Kapcsolódó cikkek
Vasárnapi bölcsesség
A Danubius műsorvezetője gyerekeknek mesél
Kapócs Zsókával szerződést bontott a Danubius
Kapcsolatok
Danubius Rádió
Garami Gábor
Legnépszerűbb csengőhangok

Garami a dobolást választotta, egy időre elköszönt a Danubiustól

Szó sincs haragról vagy szakításról, ugyanis Gábor nyomós ok miatt köszön el a rádiótól, mégpedig azért, mert az USA-ba utazik, hogy zenei tanulmányokat folytasson. Emellett a Danubius házatáján sok más, érdekes változás is napirendre kerül, amelyről most mi is hírt adunk.

Egy időre nélkülözni kénytelen minden hallgató Garami Gábort, aki sokak nagy kedvence. Gábor ugyanis elutazik s egy darabig az Egyesült Államokban fog élni, ahol dobolni tanul majd. A műsorvezető tehetsége már többször kiderült, többek között a 2006-ban alakult Jamsterdam nevezetű formációban is. Természetesen a kapcsolat nem szakad meg a rádiós és a Danubius között, ugyanis amint befejezte tanulmányait, visszavárják nagyon sok szeretettel.

Új hangok ébresztenek

Októbertől megújul a Danubius Rádió műsorstruktúrája. Két, a rádióból már régóta ismert és nagy szeretetnek örvendő hanggal bővül a reggeli stáb, mostantól Vágó Piros és Rákóczi Ferenc ébreszti a hallgatókat Lovász úr mellett. Mindkettő műsorvezető nagy népszerűségnek örvend, s egyaránt elmondható mindkettőjükről az is, hogy igen jelentős szakmai háttérrel rendelkeznek. Ahogy őket, úgy Lovász Lászlót sem kell bemutatni a rádióhallgatóknak, hiszen ő egyfajta régi-új tag, hiszen korábban is köszöntette már reggelente azokat, akik a Csili-re hangoltak. Számos újítás lát majd még napvilágot, de a legközkedveltebb műsorszámok maradnak. Ilyen például a 100 ezres perc és a Nemek Harca is. Októbertől tehát továbbra is minden reggel fél hattól kilencig Csili, két új taggal kiegészülve.

További változások

A reggeli műsort követően Vágó Piros marad a stúdióban, majd a déli kívánságműsorban egy új meglepetéshanggal találkozhatnak a hallgatók. A Duplaszaltó már jól megszokott hangja, Péter Petra új társat kap Kaldenecker Antal személyében. Jáksó László Hot20 című műsora változatlan formában és időben jelentkezik továbbra is. Tiszttartó Titusz, a rádió programigazgatója elmondta: „A Danubius Rádió október elsejétől a ’rádiósokkal a rádiósok ellen’ gondolat mentén folytatja mindennapjait.”

Októbertől tehát egy felfrissült, barátságos, informatív, a hallgatói igényeket kiszolgáló műsorstruktúrával találkozhatnak a Danubius Rádióra hangolók. Garancia erre a régi jól bevált műsorvezetői gárda, a vérbeli rádiósok, akik már bizonyítottak a szakmának, de leginkább a hallgatóknak.

– Red Lemon/H.A.K –

[2007.09.28.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Wiki23 2007.09.28. 17:22 • [1]
A saját véleményem az,hogy a rádió elég sok hallgatót vesztett a minőségromlás miatt.Úgy cserélik a munkatársakat,mint más az alsóneműt. Talán nyitni kéne az igényesebb dalok felé is,mert sajnos amit ma hallani lehet a Danubiusban,az minden csak nem igényes.Akkor nem pártolnának oly sokan el más médium felé.A zenei szerkesztőtől kérdezném,hogy valóban az Engedj el csendesen, meg a forró tűz dalokra van igény? Sajnálom,hogy idáig jutottunk.Már csak a Fresh hiányzik.:-) Csak így tovább,megyek Petőfit hallgatni.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.29.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
A tizenhétszeres Grammy-díjas...

Yungblud felrobbantotta a Parkot
Visszatért hozzánk Yungblud, a tavalyi Szigetes fellépése...

Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még