2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Helloween koncertkörúton
Kapcsolódó Kiadványok
Helloween: Gambling With The Devil
Kapcsolatok
Helloween
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Helloween - Gamma Ray - Axxis
[2007. november 16.
péntek 18:00]

Zenés hazárdjáték az ördöggel, kaparós kártyával a borítóban

A 12. Helloween album, a Gambling With The Devil (Hazárdjáték az ördöggel) október 26-án kerül a boltok polcaira. Meglepetésa  CD-tokban.

Napjaink vége felé az élet nem más, mint hazárdjáték az ördöggel” – ezt mondja Andy Deris, a zenekar énekese. A Helloween azon kevés metál bandák egyike, akik túlélték a zenebiznisz által kreált trendeket, áramlatokat, viszont minden újabb hatást arra használtak fel, hogy új kihívásokat beteljesítsenek.

Hátuk mögött a sikeres Keeper Of The Seven Keys – The Legacy turnéval, amely során 34 országban 93 koncertet adott a zenekar, az öt muzsikus Andi Deris, Michael Weikath (gitár), Sascha Gerstner (gitár), Markus Großkopf (bőgő), Dani Löble (dob), megjárta Andy tenerifei stúdióját, hogy a tizenkettedik Helloween album dalait felvegyék.

Andy elmondása szerint a zenekart alkotásra késztette az előző album, a Keeper Of The Seven Keys – The Legacy sikere és a fanok szeretete. A producer ezúttal is Charlie Bauerfeind volt és a munkálatok a tenerifei Mi Sueno stúdióban készültek.

Összesen 16 új nóta készült el, ebből 11 (plusz intro) kerül rá a Gambling With The Devil "sima" kiadására, de kettő számmal több lesz majd a limitált példányszámú kiadványon.

Érdekes már a lemez intrója is, a Crack The Riddle, itt Biff Bufford a Saxon nevű metál legenda énekese szerepel narrátorként. A lemez középpontja egy trilógia (vagy ahogyan Andy hívja “szentháromság”), amelynek darabjai közül az első -  "The Bells Of The 7 Hells" - progresszív, a második -  "Fallen To Pieces" - nyugodtabb, a harmadik - "I.M.E." - pedig ritmikus mű. Vannak persze a lemezen tipikusan Helloweenesen fogós, dallamos nóták is, teszem azt a "Paint A New World", a "The Saints" és a "Can Do It".

Kaparj és menj Halloween koncertre!

A CD tokjában mindenki találhat majd egy kaparós kártyát, a szerencsés nyertes pedig a Helloween vendége lehet egy dél amerikai koncert erejéig – természetesen a repülőjegy és az ellátás is a nyereményhez tartozik.

A Helloween Hellish Rock című turné keretein belül járja majd Európát a Gamma Ray és az Axxis társaságában, így november 11-én a Petőfi Csarnokban is bemutatják majd az új lemez dalait.

-n-

[2007.10.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még