2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hip Hop Boyz klip Jáksóval a nagymenővel
Kapcsolatok
Hip Hop Boyz
Legnépszerűbb csengőhangok

Komolyzenére vált a Hip Hop Boyz frontembere?

Az európai zenei örökségünk felelevenítése, a romantika újraértelmezése egyaránt célja Egry Levente új, Sentimental Piano Concert című produkciójának. A fiatal zongorista-zeneszerző, hosszú évek zenei munkássága során tanult és tapasztalt tudását gyúrta össze egy újszerű, mégis érett, valódi értékeket közvetítő produkcióba.

Hosszú volt az idáig vezető út. Levente a konzervatóriumi és főiskolai tanulmányai után a 90-es években a pop műfajban vált széles körben ismertté és elismertté. A kirándulás sikeresebb lett, mint arra bárki is számított, az általa megálmodott és létrehozott Hip Hop Boyz formáció folyamatosan az lemezeladási listák élén szerepelt, egy ország rajongott értük. Levente nemcsak énekesként, de producerként és dalszerzőként is jegyezte a produkciót.

Dolgozott Celine Dionnal is


A fiatal zeneszerző a későbbiekben az ország határain túl is kipróbálta magát, tapasztalatokat szerzett az Egyesült Államokban is mind zenei, mind produceri területen, ahol olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Anastacia és Tarkan, de Celine Dion menedzsmentjének munkájában is közreműködött.

Az óriási siker fényében átélt évei alatt azonban a klasszikus és jazz zene elkötelezettjeként mindig is hű maradt gyökereihez. Folyamatosan fejlesztette és ápolta zongoratudását annak reményében, hogy egyszer majd egy értékteremtő produkcióban kamatoztathassa. Az egykori álom mára formát öltött és mostantól beköltözik a koncerttermek falai közé, hogy minőségi, nemcsak műértők számára élvezhető szórakozást adjon zenerajongók ezreinek.

A percek dallama

- A minőségi szórakoztatás nehéz, komoly feladat, de megvalósítása nem lehetetlen. A hazai és nemzetközi tendencia pedig azt mutatja, egyértelmű az igény a kulturált, minőségi kikapcsolódásra, hiszen az ezen igényt kiszolgáló események évről évre egyre nagyobb tömegeket szólítanak meg – nyilatkozta a zenész.

- Legfőbb vágyam, hogy megismertethessem az emberekkel a klasszikus gyökerekre épülő hangzás semmihez nem hasonlítható élményét. Az idő most elérkezett, hogy a zongora - mint a világ talán legkedveltebb hangszere - és a mozifilmes grandiózus hangzásvilág ötvözésével maradandó élményt garantáló koncertekre invitáljam a zenekedvelő közönséget –tette hozzá Levente.

Levente szeme előtt nem az azonnali siker lehetősége lebegett, amikor megszületett fejében a Sentimental gondolata. Hisz abban, hogy egyre szélesebb körben fedezik fel hazánkban is a klasszikus hangzásban rejlő valódi értéket. Tiszteleg a nagy zeneszerzők előtt, s megpróbál kapcsolatot teremteni a könnyű műfaj és a múlt kifinomult zenei világa között.

- ej - Redlemon Média -

[2007.10.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még