2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mi újság a Megasztár II döntőseivel lemez ügyben?
Képgalériák
Képek a megasztárokról
Kapcsolatok
Bartók Eszter
Tóth Gabi
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)
Bella Levente
Bálint Ádám

Megasztár turné: Különleges produkciók a programban

Július 15-én Nyíregyházán folytatódott a Megasztár turné. Az előző állomásokkal ellentétben az időjárás tökéletes volt. Caramel sajnos még nem jöhetett, de a nézők nagy örömére Tóth Gabi és Bartók Eszter is csatlakozott a csapathoz.

A koncert kezdete 19 órára volt beharangozva, a nézőknek azonban két órával tovább kellett várniuk a második széria döntőseire. Felvezető programokban nem volt hiány. Activity párbaj volt a Jóban Rosszban és a Megasztár néhány szereplőjével, sőt fellépett az első széria elődöntőse, Bakta Ignác Barna is. Barna nagyon jó hírekkel szolgált karrierjét illetően, hiszen a zenecsatorna már játssza első klipjét és még ebben a hónapban megjelenik a lemeze. A tőle megszokott R&B és amerikai soul műfajban próbálkozik magyarul. A dalok tempója változatos, a legtöbb középtempójú, de van rajta táncolható zene is. Erre a lemezre még nem készült duett, de Caramellel szívesen készítene közös felvételt.

A nézők már órákkal a kezdés előtt gyülekezni kezdtek, hogy minél jobb helyről láthassák kedvenceiket. Az elsőként előadott régi Csillagdal alatt már több ezren hallgatták őket. Különleges produkciók tették változatossá a programot. A régi és új csillagdalon kívül közös dal volt még a Duran Durantól a Reach Up For A Sunrise, valamint az LGT Zenevonat című szerzeménye is, de az énekesek gyakran közreműködtek egymás produkciójában. Pál Tamás és Bálint Ádám előadásában felcsendült Elton John Don’t Let The Sun Go On Me című slágere. Bella Levente előadott egy saját szerzeményt is, a Tóth Gabi által előadott Michael Jackson dalt, a Thrillert pedig Pflum Orsi, Bella Levente és Pál Tomi zombi-tánca színesítette. A rajongók gondosan elkészített transzparenseikkel, plüssállatok sokaságával, könnyeikkel és tapsviharral köszönték meg a Megasztárok előadását. A koncert alatt is több száz rajongó várt – akár órákat is - a színpad mögött arra, hogy aláírást kaphasson a fellépőktől.

A nagy népszerűséget látva arról kérdeztem a Megasztár 2 döntőseit, hogy milyen érzés és mennyire sikerült már megszokniuk a közönség szeretetét és hogyan viselik a nyilvánosságot, a média érdeklődését. Összességében elmondható, hogy a rajongókat nagyon szeretik és többségüknek még furcsa, hogy sokan extázisba esnek, ha megérinthetik őket, sőt kitartóan várnak akár órákat is egy-egy autogrammért. Nagyon megható volt például, amikor Bartók Esztivel Caramelnek csomagot küldtek. Pál Tamás a közönséggel kapcsolatban elmondta, hogy tudja, mivel tartozik nekik és igyekszik a tőle telhető maximumot nyújtani és a lehető legtöbbet megadni azért cserébe, hogy eljuthatott idáig. Bartók Eszter hozzátette, fantasztikus érzés, hogy az emberek többségét korosztálytól függetlenül megérinti az, amit csinálnak. Pflum Orsi nagyon szereti a népszerűséget és élvezi, amíg lehet. Hihetetlen érzés számára, amikor kiáll a színpadra és 3000 embertől 200.000 emberig hallgatják őt és tapsolnak, vele együtt énekelnek. Orsi nagyon hálás a sorsnak, hogy eddig eljutott. Bármikor odamegy a rajongókhoz, hogy aláírást adjon és beszélgessen velük. Tudja, hogy a közönségnek köszönheti, amit elért, emellett az emberek nagyon kedvesen fogadják őket.

A nyilvánosság és médiaérdeklődés – leginkább a bulvár – elviselése már nehezebb. Bizonyos fokig szükség van rá, és hozzá tartozik a zenéhez, de egybehangzó véleményük szerint nekik is szükségük van magánéletre, amit szeretnének megtartani maguknak, ami csak rájuk tartozik.

Epergirl

[2005.07.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még