2020. június 5. | péntek | Fatime nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Realistic Crew: Overcome
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Realistic Crew
Kapcsolódó események
Quimby Family tugedör plussz – csak töményen!
[2007. november 2.
péntek 19:00]
Quimby Family tugedör plussz – csak töményen!
[2007. november 3.
szombat 19:00]

Újabb magyar albumot terjesztenek világszerte

 A Realistic Crew Overcome című lemezét a híres német kiadó, a Kitty Yo gondozásában jelenik meg világszerte.

Január 11-től világszerte elérhető a Realistic Crew Overcome című lemeze. Az album letölthető formában kapható lesz a legnagyobb online zeneáruházakban, többek között az iTunes-on, a Snocap.com-on és az e-music.com-on.

Kitty Yo az indie zenekarok egyik legnagyobb múltú német kiadója: 1994-ben alakult Berlinben és azóta olyan előadók lemezeit adták a világnak, mint Taylor Savvy, Peaches, Maximilan Hecker, Chili Gonzales, Chikinki, The Michelles, Jimi Tenor vagy a You Say Party! We Say Die!

Az album megjelenését megelőzően lengyel és német koncertkörútra megy a zenekar (ahová egyébként elkíséri őket a Monkeypresso nevű VJ csapat - akik a látványért felelnek) és fellép többek között a berlini Magyar Kultúrális Intézet új épületének megynitóján december 1-én. Magyarországon október 26-án Pécsett a Laborban lép fel a zenekar a “Szemlétek” elnevezésű rövidfilm fesztiválon, majd november 3-án a Quimby Family tugedör plussz – csak töményen! nevű kétnapos fesztiválon.

Krizo (Vranik Krisztián) és Chabz (Kalotás Csaba) hat éve dolgoznak együtt a Realistic Crew név alatt. 2005-ben adták ki első dupla lemezüket Testiles / Grow Grow címen, ami külön-külön tartalmazta kettejük szerzeményeit. Az album Angliában is kiadásra került a Sonic 360 gondozásában. Az angol kiadó több fellépést is szervezett nekik a londoni Vibe Barban. Még ugyanebben az évben készítették el díjnyertes filmzenéjüket a Filmszemle fődíjas Fekete Keféhez (rendező: Vranik Roland). Ezt követően az új album anyagán több hangszeres zenésszel és vokálossal kiegészülve kezdtek el dolgozni, ami 2007 áprilisában a Fourty Mainstreet gondozásában jelent meg Magyarországon.

-n-

[2007.10.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még