2024. december 22. | vasárnap | Zéno nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Slamo és a No

Slamo Szataival meg a HIT gyülekezettel lejárt lemez.Ráadásul tök gáz emberileg.

Témaindítás: 2005.09.16.
Utolsó hozzászólás: 2006.03.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

monosa 2006.03.15. 20:12 • [23]
Slamo isten egy nagyon feelinges rock gitáros aki miatt Edda Lett az EDDA , a vallás mindenkinek a saját belső magánügye és soha annyit nem adtok az embereknek mint a 80-as évek-ben az akkori fiataloknak!! Mono
Adrián 2005.10.28. 09:11 • [22]
Persac: valaki mégiscsak válaszol a kérdésedre: a szövegeket Slamó írta.
Gabifa és Dezsi véleményére reagálva: lassan már természetes lehet ebben az elanyagiasodott és minden szépből kiábrándult világban, hogy félinformációk, vagy rosszhiszeműség miatt ócsárolunk másokat, de szomorú, hogy mindezt egy olyan emberrel teszik, akire - a többséghez képest biztosan - a legkevésbé jellemzőek ezek a tulajdonságok.
Mielőtt még nekem szegezné valaki a kérdést: én sem vagyok sem szoclib, sem hitgyülis, -sőt még csak köznapi értelemben vett hívő sem. De az intuícióm mindig azt súgta, hogy Slamó nem nyerészkedési vágyból, hanem szívből írja a dalait. Éppen élete a példa rá. A néhány kiadott albumából nekem az tűnik ki, hogy egyáltalán nem a sikert és a pénzt kereste vele (akkor sokkal "divatosabbat", eladhatóbbat csinált volna), csak el szerette volna mondani a gondolatait azoknak, akik nyitottak rá.
Miért baj, hogy járja a világot? Talán keresi az útját, a boldogulást, -van, aki egész életében keresi.
Szerintem Ti, akik ilyen rossz véleménnyel vagytok, a saját anyagiasságotokat és elvesztett hiteteket látjátok visszatükröződni a világban, és másokban is. De ez nem a Ti hibátok. A világ tett ilyenné benneteket/bennünket.
Tudom, most én is meg fogom kapni a magamét, hogy nem ebben a világban élek. Nem baj.

Sziasztok!
siroesh 2005.10.26. 16:43 • [21]
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Gyerekek, lszi, lszi, lszi, egy kicsit kulturáltabban. Nem szeretnék mindenféle moderálást meg ilyesmiket bevezetni, mindenki hadd mondja el a véleményét, de ne sértegessük egymást. (Akinek nem inge ne vegye magára.)
Köszi,
SO
Előzmény: • 2005.10.26. 14:51 • [20] • Előzménykövetés 
2005.10.26. 14:51 • [20]
Szevasztok.
Ha már a negatívumoknál tartunk, én is rátennék egy lapáttal. Először rátok, mert senki nem válaszolt a kérdésemre, de nem téma, nektek könnyebben megbocsátok, mert nem "feladatotok" foglalkozni velem. Viszont, ha valaki arra szánja magát, hogy központi emberke módjára él ezután, attól szerintem jogosan várhatom, hogy a kérdéseimre( amelyek egyébként a zenéjével kapcsolatosak) valami választ adjon. Milyen dolog felbolygatni az embert, aztán magára hagyni a kétségeivel? Ebből tehát csak arra tudok gondolni, hogy a Slamo le sem szarja a "rajongóit", csak az érdekli, hogy megvegyük a lemezeit.
Egyébként sajnálom őt is, és mindenkit, aki hisz Istenben.
Lencsi 2005.10.25. 09:08 • [19]
Nem vagyok se hitgyülis, se szoclib. Részemről lezárom a vitát, bocs hogy beleszóltam az eszmefuttatásotokba. Sziasztok! További jó mocskolódást!
gabifa 2005.10.24. 18:17 • [18]
Lencsi! te milyen világban élsz? nemlátod milyen csaló az a faszi? vagy teis agymosott hitgyülis szoclib vagy? ÉBRESZTŐ
dezsi 2005.10.24. 18:08 • [17]
Javasolom, hogy fektetsd a művészúrba vagy más művészbe a saját pénzedet és lehetőleg több milliót.Meg még kérd meg a barátidat is.Aztán majd gondolkozzál el amikor eltünik és egy fillért se látsz az egészből .
Ja és ami az éneklését illetni. Jó dalokat ír ,jól gitározik, de ne énekeljen azt inkább azok akik értenek hozzá.

Tudod Te is meg én is meg meg egy jó páran próbálkoznak megéllni , és újra meg újra próbálkozunk de nem gázolunk át senkin. Ha megtesszük akkor kiutalnak nekünk egy szép tágas Váci albérletet.
Tudod én nagyon sajnálom azokat az embereket akik most lesnek ki a lukon és azon gondolkodnak valaha látnak-e valamit az eltünk dolgaikból.
Lencsi 2005.10.24. 10:16 • [16]
Ha anyagi oldalról mérjük azt, hogy ki milyen ember, akkor sajnos Magyarországon nagyon sok ,,gáz" ember van. A pénz lenne a mérce??? Van aki önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe. És azért próbálkozik újra és újra, mert nem szabad feladni és valahogy meg kell élni. Én azoknak gratulálok, akik a pénzt tekintik az emberség mércéjének!!! Igaz, hogy anyagias világban élünk (sajnos), de ennyire?
dezsi 2005.10.23. 17:24 • [15]
Na most arról a Slamóról van szó aki a HIT gyülekezetben gitározgatott, majd angolosan lelépett Izraelbe? Aztán egy pár év után felbukkant , ha a híreknek hinni lehet összeszedett egy jó nagy adag tartozást, tönkrevágta a hangszerboltját aztán újra angolosan távozott Izraelbe? Akinek az együttesébek csak akkor lehetett volna zenélni, ha fizetnek érte? Majd most hazajött és kezd mindent előről.
Gratulálok mindenkinek aki csodálkozik azon, hogy miért nem tud érvényesülni.
Szerintem senki nem a zenéjét kritizálja. Az renben van. Valahogy a többi nem áll össze.
Láttam itt valaki úgy fogalmazott gáz meg , hogy nyerészkedő. Aztán valaki védelmébe vette, hogy egy művész lehet kissé problémás is.Persze Te is lehetsz, Én is meg a harmadk is. Mérjünk még vagy százféle mércével embereket.
Lencsi 2005.10.23. 11:37 • [14]
Ha annyira nyerészkedő lenne, nem hiszem, hogy most itt tartana. Szerintem szörnyű, hogy egy ilyen tehetséges ember nem tud érvényesülni Magyarországon, holott a ,,tátika" együttesek, akik se énekelni, se zenélni nem tudnak egy-egy tátogás alkalmával százezreket keresnek.
lap teteje
További oldalak 1 2 3 »»
AZONNALI PRIVÁT ONLINE HITELEK szolgáltatás [2024.12.18.]
EXPRESS HITELEK 30 PERCEN BELÜL szolgáltatás [2024.12.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Happy metal party az Analog music hallban
Happy Heavy Metal, azaz Freedom Call klub koncert az...

A cselló metal királyai újra elvarázsolták Budapestet - Apocalyptica koncert a Barba Negraban
A...

Phoebe és Jason: Egy elfojtott szerelem története 
Szabó Kimmel Tamás és Hermányi Mariann David Mamet drámájában a Centrálban - képekkel
Melodikus death metal szeánsz a Barba Negraban
Elbúcsúztunk a Sepulturatól  
Az olasz életérzést Budapesten is megmutatta az Il Volo
beszámolók még