Na csak óvatosan a sörrel és más alkoholos italokkal..láthatjátok hova vezet! Őrületes és bomba jó bulihoz!!!:D:D:D
https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045
Nagyobb márkákkal van tele a TV???? Megnézném én azt mert én csak kommersz magyar sörös reklámokat látok állandó jelleggel, azok meg általában csak elsütnek valami hülye poént és ennyi :S :S
Azt hiszi azért nincs szükség a reklámozására mert így is nagyon sokan isszák meg fogyasztják pedig nem így van, ugyanis sajnos aminőséggel általában vele jár a magasabb ár is... :/ jelen esetben is így van, így ha nagyobb sörözésekről van szó akkor marad ak ommersz ha sok sör fog folyni :) Ellenben ha csak 1-1 sör akkor az mindenképp a márka ;)
Nem igazán értelek. Miért nincs szükség a Heineken reklámozására?
Szerintem pont azért van, mert a Heineken kategóriájában egy egészen jó kis minőségi sör, és azért a fogyasztókért folytatott harotc általában inkább az élmezőnyben vívják a legintenzívebben. :)
Ha jól belegondolsz, a nagyobb márkákkal van tele a tévé.
A legjobb sör a hazai, itthon készült!
Abból is egy jó komlói! Sokkal finomabb, mint bármelyik boltban kapható sör. Otthon szépen mindenféle gép nélkül bárki el tudja készíteni.
Ez is csak attól függ ki mit szeret. Aki a markánsabb, kesernyésebb ízeket az "A" sört fogja imádni, aki a lágyabbat az "B" sört aki meg a meleg barnát imádja az "C" sört fogja kedvelni. Én a részemről valamennyit meg tudom inni, bár annyira nagy sörös nem vagyok (ennek ellenére többször iszom sört, mint bort vagy bármilyen egyéb alkoholt, főleg mivel társaságban szokás inni és amikor a társaság sörözik akkor én is).
De egy a lényeg: Ne legyen felvizezve! Az még a legjobb söröket is tönkreteszi! Szóval ahol lehet én inkább üvegben kérem és kiöntöm magamnak pohárba/korsóba... ismerve a magyar vendéglátósok trükkjeit...
Nálam a Heineken mindent visz!
És a legtöbb ismerősöm is azt szereti,l nem értem, hogy miért fektetnek ennyi pénzt a reklámjaikba..mondjuk nem bánom, mert tényleg szórakoztatóak, de nincs szükségük rá szvsz.
Mindenkinek más a kedvence, én imádom a sört, és mindig tudok örülni, ha kicsit más ízűt kóstolok meg. Fő a változatosság! Nekem Ízlik a Heineken is , belga sörök, magyar sörök. Igaz, hogy a drágább söröket ritkábban iszom, ezért azokat kifejezetten szeretem. De ha pl. Soproni drága lenne akkor azt innám kevesebbszer. Szerencsés vagyok, mert voltam kint egy évig Hollandiában és ott elég olcsó a Heineken. Ezért nem is nagyon számít jó sörnek. Inkább olyan átlagos. Pár hónap után én is meguntam, hogy állandóan azt iszok, és elkezdtem inni a belga söröket. Mikor hazajöttem kifejezetten jól esett magyar itókát inni. De azt el kell ismernem, hogy a Heineken és a jobb belga sörök után nem nagyon fájt a fejem másnap, pedig elég szép mennyiséget megittam. :)
Hát igen izlések és pofonok, fura olvasni, hogy te például kesernyésebbnek érzed a Heinekent, mikor én pont azért szeretem mert édeskésebb és könnyedebb ízre nekem, mint a többi világos sör. Talán még az Aranyfácánt tudnám hozzá hasonlítani, bár én nem vagyok tapasztalt sörös ez csak a saját kis szubjektív véleményem. Ritkán iszok sört, de akkor különlegeset, ilyenformán imádom a Guinest ünnepnapokon :P
Azt hiszem Nálad van a pont, valahol tényleg az ízlés határozza ezt meg, és ha pont márkásabb vagy kevésbé márkás sör ízlik valakinek, azt nehéz lenne a szemére vetni. Mondjuk azt nem tudom, hogy a gyártási folyamatban vagy alapanyagokban mennyiben különböznek a sörök egymástól ár szerint, azért biztos van különbség, de talán nem hamisítják, meg kutyulják őket annyira, mint a borokat.