2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Íme az első esélyes! Bemutatkozik Tabáni István rajongói oldala

Több hónapos verseny indul, hogy az olvasók szavazatai alapján 2010 első felére kiderüljön: hazánk zeneszeretői szerint melyik minden idők legjobb magyar rajongói oldala. Elsőként Tabáni István hívei mutatják meg, mit is hoztak...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.03.02.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.05.
Hozzászólások: [25.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

12butha12 2010.03.11. 20:45 • [15]
Ez az oldal egy remek EMBER-ről szól, akit Tabáni Istvánnak hívnak. István lehet, hogy nem is tudja, hogy a lényével mit hozott létre. Létre hozott egy közösséget, ahol ismeretségek, barátságok köttetnek akár minden nap. A hangja az ember szívébe és lelkébe hatol. Az oldalon szinte a megalakulásától fenn vagyok. Eleinte csak olvasgattam, de amikor tapasztaltam, hogy milyen remek, intelligens emberek írogatnak elhatároztam, hogy Én is regisztrálom magam. Ha néha kisebb véleménykülönbségek alakulnak ki, kulturáltan meg lehet beszélni. Mindig egy ilyen helyre vágytam. A portál létrehozói rendkívüli munkát végeznek. Nem napra, hanem szinte órára, percre készek. Ha bármilyen kérésed, problémád merül fel, szinte azonnal megoldják. Itt megtudhatok mindent Istvánról, szavazhatok, akár még rádió adást is visszahallgathatok. Szívesen "meghallgatják" a rajongók ötleteit és ha jó meg is valósítják azokat. Szerintem ez a Rajongói Portál már egy hatalmas család, ahol István a családfő.
Nagyon szorítok az oldal szerkesztőinek, nagyon sok munkájuk fekszik benne, amit kiválóan végeznek.
gergihm 2010.03.11. 18:36 • [14]
En Angliabol irom ezeket a sorokat.Ez egy igazan nagyon remek rajongoi oldal.Naprakesz,atlathato,barki szamara ertheto,az eppen aktualis dolgok megfeleloen kihangsulyozva.Innen a messzi tavolbol sem maradok le semmirol kedvencemmel kapcsolatban.Koszonet a szerkesztoknek ezert.Ezt az oldalt mindenkinek csak ajanlani tudom,itt mindenkit szeretettel fogadunk,es kozosen Istvan ostehetseget,muveszetet felismerve es tisztelve toltjuk itt mindennapjainkat.
fibi 2010.03.09. 13:03 • [13]
Nagyon szorítok ennek az oldalnak, mert nem csak a szerkesztői, de a rajongói is egészen kivételes emberek. Csupa derű és jókedv uralja a terepet és mindenki minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ápolja István hírnevét, gazdagítsa az oldalt információkkal. Hajrá g-portálosok!
szekelyeva 2010.03.06. 19:27 • [12]
Én nagy Tabáni rajongó vagyok és szerencsés, mert Istvánról elsőre ezt a rajongói portált találtam meg. Megnéztem azóta a többit is, de biztos, hogy ez a legjobb. Számomra logikusan kezelhető és minden információt megtalálhatunk benne. Nekem külön tetszik, hogy a CSISZ számokat meghallgathatjuk csak a számokat, vagy együtt a zsűri értékelésével. A portálon a hangulat kifejezetten családias ismeretlenül is ismerjük egymást. Aki Istvánt szereti rossz ember nem lehet. Összeköt minket az ő feltétel nélküli szeretete. Esztétikailag is nagyon szép és mindíg megújul. Nekem életemben ez a regisztráció volt az első, de megszépíti az életemt, hogy ide tartozhatom. Köszönom a létrehozóinak. Azt is szeretem, hogy van lehetőség Istvánnak üzenni, ami tudom, hogy sose valósul meg, de az illúzója mégis megvan, hogy közel kerülhetünk hozzá. És ez csodálatos! Gratulálunk neki és kérjük, hogy mindíg ilyen szerény, önzetlen és őszinte ember maradjon ahogy megszerettük. Éva
gaga71 2010.03.04. 13:54 • [11]
Hogy milyen számomra egy versenyképes, tökéletes Rajongói Oldal?!......mint EZ! A tabani.gportal!!!!......Színvonalas és kultúrált. Logikus és követhető. Naprakész és megújúló. Színes és vidám.....
Kb. két hónapja csupa kiváncsiságból regisztráltam az Oldalon, azaz csak jöttem....láttam....és nem győztem....olvasni, nézni a sok-sok érdekes információt, cikket, véleményeket, hozzászólásokat, képeket, videókat....úgyhogy itt maradtam! És azóta is nincs olyan nap, hogy ne jönnék...Hálás köszönet érte a szerkesztőknek, a 15 éves! Dádónak és a gyermekeit nevelő Linának, akik sok egyéb elfoglaltságuk mellett felülmúlhatatlan munkájukkal, fáradozásaikkal és hozzáállásukkal teszik szebbé és felejthetetlenné számunkra az Oldalon töltött perceket, órákat.....és köszönet érte "rajongótársaimnak", akik - Tabáni István szellemiségét alapul véve - intelligenciájukkal, kedvességükkel, humorukkal, sokszínűségükkel és lelkesedésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy már-már egy nagy baráti társasággá alakulva, "ismeretlen ismerősként" jól érezzük magunkat a "Béke és Szeretet Szigetén"...
Zsuzsannamária 2010.03.03. 17:31 • [10]
Nagyon örülök ennek a rajongói oldalnak.Nincs olyan nap hogy meg ne nézném. Az oldal létrehozóinak nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat tesznek a rajongókért, mert gondolom, sok-sok munkájuk van benne.
Istvánnak nagyon drukkolok, hogy tényleg ilyen csodálatos ember maradjon.Szülei nagyon büszkék lehetnek rá.
Az oldal készítőinek sok sikert és jó egészséget kívánok a munkájukhoz.És még egyszer nagyon köszönöm a szép perceket, mindhármuknak.Egy nyugdíjas rajongó
erika59 2010.03.03. 07:13 • [9]
2009. december óta vagyok az oldal rendszeres látogatója. Szerintem maga az oldal - a szerkesztők kiváló munkáját dicsérve - nagyon szép, áttekinthető, naprakész. A lapot naponta több ezren látogatják, minden korosztályból és több országból is. Nekem azóta vannak határon túli kedves ismerőseim, akiket először itt a portálon ismertem meg. Szereztem magamnál jóval fiatalabb és idősebb ismerőst is és nagyon jó érzés, hogy hasonló a gondolkodásunk, hasonlóak az érzéseink. Ez az oldal sok embert köt össze - ahogy Tabáni István éneke is. Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, akinek fontosak az emberi kapcsolatok, az emberi értékek.
hidvegi 2010.03.03. 06:36 • [8]
December 25. ota ezen az oldalon kezdem és végzem a napot. Itt minden infot megudok kedvencemről naprakészen, pontosan, Az alakalomnak megfelelően gyakran változik, nem lehet megunni. A hangulat teljesen családias.
Tabáni Istvánnak nagyon sok sikert kivánok az utja során, nekünk meg sok sok lemezt és zenét!
2010.03.02. 20:01 • [7]
Azért regisztráltam erre az oldalra, mert nagyon jól áttekinthető, naprakész, sok rovata van, és ezek az igényeknek megfelelően bővülnek is. Gyakorlatilag minden Tabáni Istvánról megjelent cikk, rengeteg videó, tv szereplés anyaga, sőt Tabánihoz csak távolabbról kapcsolódó érdekes anyag megtalálható. A szerkesztők gyakorlatilag folyamatosan elérhetőek, és segítenek, ha kérdés, vagy probléma merül fel. Na és a rajongói kör is intelligens, összetartó.
Jenei anikó 2010.03.02. 18:56 • [6]
Mindenkinek ajánlom aki még nem kereste fel ezt a rajongói oldalt. Sok kedves ember, remek hangulat, napra és percre kész információk.
Én azt szoktam mondogatni, hogy ez az oldal az "értelmes rajongók" oldala. Soha sehol ennyi remek írással nem találkoztam amit a rajongók írtak, sok újságíró megirigyelhetné őket. Példát vehetnének a másik embert elfogadni tudó megértő és segítőkész emberek sokaságától, akik nap mint nap felkeresik az oldalt. Nincs veszekedés nincs áskálódás ez a béke szigete, ahová kikapcsolódni jár mindenki. Lassan ugyan kicsit függővé válik az ember , de van akiért érdemes. István hangja emberi értékei mind több és több embert hódit meg, ahogy velünk is tette. Fantasztikus dolognak tartom és egyben egyedülállónak, hogy egy 15 éves fiú a fejébe veszi, hogy csinál egy oldalt pusztán azért mert meglátta Istvánban a tehetséget. Hobbinak indult, ma már több mint 90000 látogatónál tart az oldal. Linával karöltve csinosítgatják az oldal arculatát, remek munkát végeznek.
"Ez jó mulatság Férfi munka volt" /Vörösmarty M./
A szerkesztőknek jó munkát, magunknak pedig további jó hangulatot és Istvánnak sok lemezt kívánnék!!
Szeri
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még