2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Anti Fitness Club
 
Legutóbbi kiadványok
Metamorphosis (2012)
LéleKzet (2009)
Anti Fitness Club (2008)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Búcsúzik az Anti Fitness Club
Viva Comet 2013: íme a jelöltek és az esemény helyszíne - jegyek itt
Tagcsere az Anti Fitness Club-nál 
Íme a 2012. 34. heti romantikus lista: Vastag Tamás és Tabáni István az élen 
A Tales Of Evening és az Anti Fitness Club vezeti a Zene.hu videoklipes listáján
     
 
Anti Fitness Club
Megalakulás: 2002.
Web: http://www.antifitnessclub.eu
Aktív kapcsolat: Fekete Balázs (dobos, 2002-), Nagy Marek (gitáros, 2012-), Molnár Tamás (AFC Tomi) (énekes, 2002-), Varsányi Miklós (basszusgitáros, 2003-)
Egyéb kapcsolat: Szabó Péter (gitáros, 2007-2012)
Magyar rockcsapat.
 
     

Anti Fitness Club

Az Anti Fitness Club-ot 2002 novemberében alapította Molnár Tamás (gitár-ének), Fekete Balázs (dob), és Anti (gitár). A névválasztásban nagy szerepet játszott, hogy edzőtermek és sportpályák helyett ők inkább füstös klubokban, koncerteken és a próbateremben érezték jól magukat.

A kezdeti szárnypróbálgatások idején, 2003-ban csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros Varsányi Miklós; első dalaikat - melyek leginkább punk-rock stílusba sorolhatók - hamarosan bemutatták a nagyközönségnek. Két demój és az egyre több koncertfelkérés után 2005 végén már a Macskanadrág és a Prosectura társaságában turnézhattak, 2006-ban pedig több mint 60 saját szervezésű bulit csináltak.

2007 tavaszán Anti helyét Szabó Péter vette át a gitárosi poszton, így vették fel harmadik, a korábbiaknál jóval dallamosabb, kifinomultabb anyagukat, amely a MySpace-generáció egyik legnépszerűbb magyar csapatává tette, és lemezszerződéshez is juttatta a zenekart.

Hamarosan hozzáláttak az új dalok elkészítéséhez, és 2007 novemberében bemutatták első, a „Még vár ránk ez a Föld!” című számukhoz forgatott videójukat. A siker elsöprő volt: a VIVA TV slágerlistáján rögtön a 10. helyen debütált a klip, és a közönség azonnal a kegyeibe fogadta a négyest. A zenekar frontembere, Tomi meghívást kapott a zenetévé reality sorozatába,

Ez a Stáb című műsor volt, ahol olyan hírességekkel szerepelhetett, mint Mark, Tóth Gabi vagy Zimány Linda. Az óriási érdeklődés – ez volt 2007 legnézettebb műsora a VIVÁ-n! – után hamarosan felkérést kaptak a következő évad elkészítésére, amit már Ausztráliában forgattak.

Időközben az Anti Fitness Club táján is felpörögtek az események. SzabóZé producer-menedzser segítségével megkezdődtek a debütáló album felvételei, és elkészült a második klip „Többet érsz!” című dalukhoz, amely heteken át vezette a VIVA chartot, és több hónapon át tanyázott az első tíz között!

A nagylemez június 7-én került a boltok polcaira, és ez a nap triplán emlékezetesnek bizonyult az AFC számára. A megjelenés napján több mint 2 órán keresztül dedikálták az albumot, majd részt vettek a Bravo OTTO gálán, ahol a közönség nekik szavazta az év felfedezettjének járó szobrot, és ők adhatták a díjkiosztó utáni nagykoncertet.

A nemes egyszerűséggel csak "Anti Fitness Club" címmel megjelent nagylemez mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ listáján. Közben 2008-as a VIVA Comet-ról sem távoztak üres kézzel: a szakmai zsűri ítélte nekik a "legjobb új előadó" díjat.

2008 augusztusában elkészítették harmadik videójukat a „Miért hazudom…” című dalukhoz. Szeptember 26-i lemezbemutató koncertjükön megtöltötték a Petőfi Csarnokot, és az ott készített felvételekből állították össze a „Bárhogy szeretnéd” klipjét.

2009 februárjában addigi közönségdíjaik után a szakmai zsűri nekik ítélte az év felfedezettjének járó díjat a Fonogram gálán. Ez év júniusában két kategóriában (az év együttese és az év videóklipje) is jelölést kaptak a VIVA Cometen, majd hármat a BRAVO OTTO-n is – utóbbiról újabb két szobrocskával távozhattak.

A nyári koncertturné alatt hozzáláttak második nagylemezük stúdiómunkálataihoz, amely "Lélekzet" címmel november 6-án került boltokba, és a megjelenés hetében a legsikeresebb hazai korongként 2. helyen indított a MAHASZ Top40 albumlistáján.

2010-ben ismét jelölték a csapatot Viva Comet díjra, "a legjobb együttes" kategóriában.

[2009.08.31.]

Kiadványok
stúdió
Anti Fitness Club: Anti Fitness Club (2008)Anti Fitness Club: LéleKzet (2009)Anti Fitness Club: Metamorphosis (2012)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még