2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
ARTatlanok
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
ARTatlanok
     
 
ARTatlanok
Megalakulás: 2004.
Telefon: Mobil: 06 20 343 373 0
Web: http://www.artatlanok.hu
E-mail: artatlanok@freemail.hu
Aktív kapcsolat: Papp Gergő (dobos, 2006-), Ilovszky Péter (gitáros, 2006-), Juhász Zsolt (gitáros, 2005-), Igor (basszusgitáros, 2006-)
Egyéb kapcsolat: Dénes Zoltán (dobos, 2005-2006), Fekete András (bőgős, 2005-2006)
 
     

ARTatlanok

Az ARTatlanok egy nem vallási alapokon szerveződött Vegetáriánus Rockzenekar, stílusa pedig őszinte kőkemény jazz, rock, disco, funky, punk, metal, rap, reggae, R'N'R.

2004. szeptember: Juhász Zsolt gitáros arra ébred, hogy emlékszik, álmában arra kérték alakítson egy zenekart aminek az a neve, hogy ARTatlanok.

2005. szeptember: Végérvényesen bebizonyosodik, hogy a gyermekkori barátjával Szigeti Csabával alakított közös banda, nem az, az Artatlanok ami álmaiban szerepelt, így útjaik szétválnak. Ekkor körvonalazódik az új együttes, melynek első belépő tagja, Ilovszky Péter gitáros. Majd érkezik bőgőn "Ember" Fekete András, a doboknál ekkor még Dénes "Denzoo" Zoltán foglal helyet.

2006. februárjában András elhagyja a csapatot és helyére egy újabb gyermekkori járszótárs, Igor kerül. Zsoo vagyis Juhász Zsolt már töbször kapacitálta hogy csináljanak már együtt valamit, de Igi mindannyiszor megkerülte a kérdést, bár Zsóó ekkor még énekesnek akarta megnyerni az amúgy Joly Joker muzsikust.

2006. 06. 18. Az ARTatlanok első élő bulija a Partyzánban. A buli előtt villámgyors dobos csere. Az emberileg és szakmailag is kiváló Denzoo helyére, a nemkevésbé kiváló de kevésbé elfoglalt Papp Gergő ül le, három próbával a háta mögött. Az eredmény több mint bíztató.

2006. augusztusában a zenekar megállapodott Hajnal Gáborral és csapatával, hogy a jövőben ők intézik a nemART-ok folyó ügyeit, koncertjeit, média megjelenéseit. még ebben a hónapban leforgatják első videoklipjét. A megfilmesített dal címe a: Gátlástalan.

2007. Júliusában elkészült a következő klip is az Élet Egy Érzés című dalra. 2008-ban megjelent a csapat első demója, Csak a Fény Mega zárnyék címmel.

A banda tagjai: Papp Gergő (a Laza): dob, Igor (a Szigorú): Bassgitár, ének, Ilovszky Péter (az Artatlan): gitár, és Juhász Zsolt (a Kavalkád): gitár, ének. A zenekarnak van egy állandó vendégvokalistája (a SzendeArc): Shorty.

[2008.02.25.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még