2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Jonas Brothers
 
Legutóbbi kiadványok
Jonas L.A. (2010)
Lines, Vines and Trying Times (2009)
A Little Bit Longer (2008)

Összes kiadvány

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Megdöbbentünk: feloszlik a népszerű együttes?
Beállnak a sorba: 3D filmmel jelentkezik a Guns N' Roses
Szeptember 18-án indul a Rocktábor - érdekességek a sorozatról
A Jonas tesvérek gondja a Rocktábor 2 forgatásán oldódott meg
A "Rocktábor2" forgatásán spontán koncert is volt
     
 
Jonas Brothers
Megalakulás: 2001.
Web: http://www.jonasbrothers.com
Aktív kapcsolat: Jonas Brother rajongói oldal (személy), Joe Jonas (énekes)
Amerikai popcsapat.
 
     

Jonas Brothers

A Jonas Brothers egy amerikai pop-rock együttes, tagjai Kevin, Joe és Nick Jonas. A Disney Channel Camp Rock című filmjében szerepeltek, több nagylemezük is megjelent.

Nick Jonas: Felfedezés és szólóalbum

A zenekar Nick Jonas szólóprojektjeként indult. Nick 7 évesen kezdett el a Broadwayen szerepelni, számos darabban játszott: A Christmas Carol (2000), Annie Get Your Gun (2001), A szépség és a szörnyeteg (2002), Nyomorultak (2003) stb. Nyomdokait Joe is követte (Bohémélet).

2003-ban a Joy to the WorldA Christmas Prayer (Örömöt a világnak - egy karácsonyi ima) című saját kezűleg írt dalát egy kiadó felkarolta, nemsokára pedig már keresztény rádiók játszási listáján szerepelt. 2005-ben a Columbia Records új elnöke, Steve Greenberg is felfigyelt Nickre és testvéreire, így a Daylight/Columbia Records elhatározta, hogy hármukat együttesként szerződteti.

It's About Time (2005–2006)

A névadás során először a Sons of Jonas jött számításba, de végül a Jonas Brothers mellett maradtak. 2005-ben számos turnén szerepeltek vendégelőadóként, többek közt Kelly Clarksonnal, Jesse McCartneyval, a Backstreet Boys-zal... Ezt követték az első album munkálatai, melynek során olyan dalszövegírókkal dolgozhattak együtt, mint Adam Schlesinger (Fountains of Wayne), Michael Mangini (Joss Stone), Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson).

A csapat első kislemezét, a Mandyt, 2005. december 27-én adták ki. A dal videoklipje az MTV Total Request Live című műsorában, 2006. február 22-én került bemutatásra, ahol a lista negyedik helyére került. Time for me to Fly című daluk szerepelt az Aquamarie című filmben. Márciusban a Mandy szerepelt a Nickelodeon televízió Zoey 101: Spring Break-up című filmjében és a Zoey 101: Music Mix filmzenei albumon is, képviseltette meagát a Cartoon Network Cartoon Fridays-jében is, illetve feldolgozták a Yo Ho (A Pirate's Life for Me) című dalt a DisneyMania 4. albumára.

Az It's About Time című első nagylemezük 2006. augusztus 6-án jelent meg. Az együttes megállapodása szerint csupán limitált számban, mintegy 50. 000 példányban került kibocsátásra.

2006. október 3-án Nick 2004-es szóló kislemeze, a Joy to the world újra kiadásra került a "The Ultimate Christmas Collection" című albumon. Szintén októberben az együttes feldolgozta a Kis hableányból ismert Poor Unfortunate Souls című dalt, mely a klippel együtt a Kis hableány különleges, kétlemezes kiadására is felkerült. 2007 elején a Columbia Records lemondott a Jonas Brothers további albumainak kiadási jogáról.

Jonas Brothers (2007-2008)

A kiadó nélkül maradt Jonas Brothers a Hollywood Recordshoz igazolt 2007 februárjában. Március 24-én két dal is kiadásra került két különböző albumon: Kids Of the Future a Robinson család titka filmzenei CD-n, és az I Wanna be Like You a Disney Mania 5-ön.

A Jonas Brothers többször is fellépett a Fehér Házban: 2007. április 9-én húsvétkor a White House Easter Egg Roll-on a nemzeti Himnuszt énekelték, 2007. június 27-én a Celebrating Women in Sports Tee Ball játékon szintén a Himnuszt adták elő, a játékok után pedig a saját dalaikkal szórakoztatták a piknik-fogadáson részt vetőket.

A saját nevükkel fémjelzett második album - Jonas Brothers - 2007. augusztus 27-én jelent meg. Az első héten felkerült a Billboard Hot 200 Chart-listára. Két kislemez-dal videoklipje is ez idő tájt jelent meg: a Hold On két héttel az album megjelenése előtt, az S.O.S. pedig két héttel utána. Augusztus 17-én vendégszerepeltek a Disney Channel Hannah Montana nevű sorozatában (Én és Mr. Jonas és Mr. Jonas és Mr. Jonas című epizódban). Augusztus 24-én a testvérek két dallal léptek fel a Miss Teen USA versenyen, az ezt követő napon pedig a Disney Channel Games záró-ceremóniáján. Augusztus 26-án Miley Cyrus oldalán társkonferáltak a Teen Choice Awards-on. November 18-án felléptek az America Music Awards-on, ahol előadták az S.O.S.-t. 2008 január. 31-én kezdték meg Look Me in The Eyes címmel turnéjukat Arizona államban.

A Little Bit Longer (2008-2009)

Harmadik stúdióalbumuk, A Little Bit Longer az USA-ban 2008. augusztus 12-én jelent meg. 2008. június 24-étől a csapat az iTuneson keresztül minden második héten egy új számot mutatott be a lemezről (jún.24: Burnin' Up; júl.15: Pushin' Me Away; júl.29: Tonight, aug.5: A Little Bit Longer).

A Disney Channel sztárja, Demi Lovato 2008. szeptember 23-án jelentette meg első lemezét "Don't Forget" címmel, melynek megvalósításában a Jonas testvérek is segédkeztek 6 szám megírásával. A Rocktábor című nagysikerű Disney-produkció soundtrackje 2008. június 17-én debütált a Billboard 200-on, és már az első héten 188.000 eladott példánnyal büszkélkedett. Ugyancsak ebben az évben "Legnagyobb áttörés" kategóriában a csapat elnyerte az American Music Awads díját is.

2008 nyarán kezdték meg Észak-amerikai, Burnin' Up nevű turnéjukat. Júliusban szerepeltek a Rolling Stone Magazine-ban – ők voltak a legfiatalabb banda, akik a magazin címoldalán szerepelhettek. Decemberben jelöltést kaptak az 51. Grammy Díjátadón a Legjobb Új Előadó kategóriában.

Lines, Vines and Trying Times (2009)

2009. június 16-án jelentették meg negyedik stúdióalbumukat "Lines, Vines and Trying Times" címmel. 2009-ben világkörüli turnéra indultak. Az American Idol című amerikai tehetségkutatóban Joe zsűriként szerepelt. A nagysikerű Rocktábor című film folytatását, a "Rocktábor 2 – A Záróbuli” című rock-and-roll musicalt 2010 szeptemberében mutatta be a Disney csatorna. Nick közben megalakította saját szóló projektjét Nick Jonas and the Administration címmel.

- wikipedia.hu alapján zene.hu -

[2009.07.19.]

Kiadványok
stúdió
Jonas Brothers: A Little Bit Longer (2008)Jonas Brothers: Lines, Vines and Trying Times (2009)
filmzene
Jonas Brothers: Jonas L.A. (2010)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még