2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Rami (Hideg Judit Ramóna)
 
Legutóbbi kiadványok
Szeress forrón! (2011)
Szeress forrón! (maxi) (2009)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Nekünk 8: Érkezik Kefir, Éliás Junior, Szűcs Judit, Rami és a United
Eurovízió 2013 - Rami: "Köszönöm, köszönöm, köszönöm!"
Eurovíziós dalfesztivál 2013: Rami - Puzzle
Itt a nagy bejelentés! Íme az Eurovízió 2013 magyar elődöntősei
Íme a VIVA 40 legtöbbet játszott dala augusztus elején
     
 
Rami (Hideg Judit Ramóna)
Születés dátum: 1990. február 19.
Web: http://ramiofficial.com/
Web még: http://www.facebook.com/pages/Rami/170998894560?ref=nf
 
     

Rami

"Rami”, azaz Hideg Judit Ramóna Békéscsabán született 1990. február 19-én. Egészen kicsi kora óta énekesnő szeretne lenni. Erre is bizonyíték, hogy már az óvodában és általános iskolában is énektagozatra járt. Az iskola kórusában énekelt öt évig, ahol kitűnő eredményeket értek el. 2005-ben magánénekórákra kezdett járni,hangját azóta is folyamatosan képzi.

2008 márciusában figyeltek fel tehetségére. Ekkor vonult stúdióba, hogy felvegye bemutatkozó dalát, a Szeress forrón! című számot, mely Szabó Zé szerzeménye, a hangszerelés pedig Malek Miklós munkája. Októberben el is készült hozzá a videoklip, Indián rendezésében. A klip szereplőit az E.C. Dance Stars (Erica C.- Robby D) táncosai alakítják. A videoklipet 2009. március 16-án mutatták be, amelyet egy VIVA által elkészített két hetes promóciós videó bemutatása előzött meg. Az első klip előtt Rami lett az első VIVA VIP tag. Leszerződtette az mTon kiadó és el is kezdte a munkálatokat a nagylemezhez. A dal a VIVA Chart Show-n második helyezést ért el és a 2009-es VIVA COMETEN már fellépőként adta elő első nagy slágerét.

2009 júliusában elkészítette második videoklipjét (Szívemet a szemeidért, Love’s The Way). Ezt már két nyelven forgattak le: angolul és magyarul. A klip szintén színvonalas és igényes, rengeteg táncossal, statisztával. Helyszínül Etyeken a filmstúdió szolgált, ahol hollywoodi filmeket forgattak, többek között a Hellboy 2-t. A szereplők szintén az E.C. Dance Stars (Erica C.- Robby D) táncosai. A videót újfent Indián rendezte. A zenét szintén Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig az Anti Fitness Clubból jól ismert énekes, Molnár Tamás írta. A klip feljutott a VIVA Chart Show listavezető helyére, melyet a 2010-es VIVA COMET gálán SP-vel közös produkcióban adtak elő.
2009-ben Rami sikereit látva a Magenta divatcég felkérte az énekesnőt,hogy legyen a Magenta (magyar ruhaipari cég) által fiataloknak tervezett kollekciójának az arca.

2010 októberében leforgatta harmadik videoklipjét, szintén két nyelven: (Miért sír, My love is not for sale). A film december 6-án debütált magyarul, angolul pedig december 20-án. A harmadik videoklipet is Indiánra és a csapatára bízták. Helyszínül Etyeken egy szobrászművész lakása szolgált. Ezúttal az énekesnő lírai oldalát ismerhették meg a rajongók. A dal Szabó Zé szerzeménye, a magyar szöveget Jánosi, az angolt pedig Kasai Jnofinn szerezte. „Miért sír a szél” című dal remek kritikát kapott: a dal és a videoklip első helyezést ért el a VIVA Charton.
2011 februárjában megjelent az énekesnő első nagylemeze „Szeress forrón!” címmel az mTon gondozásában. A korong országos promócióban részesült, óriásplakátokon, hirdetőtáblákon és szpotok formájában köszönt vissza. 2011 májusában a VIVA Tv zenei díjátadóján a VIVA COMETen a” legjobb női előadó” kategóriában jelölték. Mindeközben Rami új slágerén dolgozott ami angol nyelven jelent meg ”The Fun Starts” címmel. Az új single az énekesnő ötletei alapján íródott. A dal Kálmán Tamás tehetségét dicséri. A „The Fun Starts” Rami első olyan dala melynek készítésében 100 százalékosan kivette a részét mind a dalban, mind az ötletekben, mind pedig a szervezés részében. A dalhoz készült videóklip

2011 júniusában debütált a magyar zenecsatornákon. A zenei videót Indián és csapata valósította meg az énekesnő elképzelései alapján. A ruhákat szintén Rami álmodta meg melyeket Hornyák István kosztüm dizájner készített el. A „The Fun Starts” szintén előkelő helyen szerepelt a VIVA Charton. A dalhoz akusztikus verzió is készült.

Rami igyekezett minden oldalról képezni magát szakmailag, énektanárként Balássy Betty, beszédtanárként Dibusz Éva segítette a felkészülését. Az énekesnő rendszeresen részt vett E.C. Dance Stars (Erica C.- Robby D) tánciskolája óráin és belekóstolt a szinkronizálásba is Hirth Ildikó szinkronrendező segítségével.

2012-ben meghallva az Eurovíziós dalfesztiválra való jelentkezés lehetőségét Rami elkezdte Kálmán Tamással az új dal készítését. A „Puzzle” című nóta szintén saját ötletek alapján íródott két nyelven angolul és magyarul. A dal mondanivalója, hogy az élet olyan, mint egy Puzzle, össze kell rakni a darabokat, igaz néha nehezen találjuk az oda illő részeket, de végül összeáll a kép.
 

[2009.11.20.]

Kiadványok
stúdió
Rami (Hideg Judit Ramóna): Szeress forrón! (maxi) (2009)Rami (Hideg Judit Ramóna): Szeress forrón! (2011)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még